Anksiyete atağı geçirdim

freakcnsl

Hectopat
Merhabalar. 14 yaşındayım. Dersdeydik. Çok sevdiğim bir hoca vardı. Hiç derslere katılasım da yok bu aralar. Önden 3. sıra da oturuyordum. Önlere maalesef oturamam çünkü çok rahatsız oluyorum. Herkes beni izliyor gibi hissediyorum. Sonra hoca derslere katılmıyorum diye aldı beni en öne koydu. Ses çıkarmadım. Oturdum. Sonra derslere yine katılmadım. Kolay sorulara dahi. Ama inat ettiğim için değil. Hani bazen olur ya hiç katılmama isteği. Odaklanamıyorum zaten bir türlü bu aralar. En öne oturduğum için ellerim titremeye başladı. Ağzım kurudu. İçime bir sürü kaygı düştü. Ağlama isteği geldi. Hatta gözlerim yaşardı kendimi zor tuttum. Sonra hocaya arkaya geçebilir miyim dedim geç dedi. Neyse ki anlayışlı bir hoca. Yani hep mutlu ve bu yaştaki insanları anlıyor. Hatta güldü bana bakarken. Yani böyle yaptığım için asla kızmaz. Sizce beni yanlış anlamış mıdır? Onu kendimden soğutmuş muyumdur?

Son düzenleme:
Benden soğumamıştır değil mi?
@333365 hocam siz bildiğim kadarıyla öğretmensiniz. Anlarsınız az çok. Zahmet olacak ama sizce soğumuş mudur benden?
Soğumamıştır neden soğusun. İyi birisiniz bu kadar üzülmemeye çalışın. (Söylemesi kolay tabi ama zamanında ben de atlattım, sorunuz varsa sorabilirsiniz.)

Soğumamıştır neden soğusun. İyi birisiniz bu kadar üzülmemeye çalışın. (söylemesi kolay tabii ama zamanında ben de atlattım, sorunuz varsa sorabilirsiniz.)

Merak ettim hocam kötü niyetle sormuyorum. İyi biri olduğumu nereden anladınız? Bu arada atak geçirirken ne yapmalıyım? Ancak ağlayınca rahatlıyorum o da derste ağlamam imkansız.
34 yaşındayım bende de anksiyete var. Sana tavsiyem; zor olacak ama ön taraflarda oturmaya çalış, sosyalleşmeye çalış, yalnız kalma sakın…

Arkadaşlarım var hatta bugün markete falan gittik okul çıkışı yemek falan aldık ama konu benim yapacağım bir şey olunca yapamıyorum. Veya yetkili kişilerle, tanımadığım insanlarla konuşunca kötüleşiyorum. Hatta beni dışarıda görseniz sosyal biri sanarsınız. Arkadaşlarım var çünkü. Eğleniyorum onlarla. Ama dediğim şeyler olunca yapamıyorum.

Merak ettim hocam kötü niyetle sormuyorum. İyi biri olduğumu nereden anladınız? Bu arada atak geçirirken ne yapmalıyım? Ancak ağlayınca rahatlıyorum o da derste ağlamam imkansız.

Arkadaşlarım var hatta bugün markete falan gittik okul çıkışı yemek falan aldık ama konu benim yapacağım bir şey olunca yapamıyorum. Veya yetkili kişilerle, tanımadığım insanlarla konuşunca kötüleşiyorum. Hatta beni dışarıda görseniz sosyal biri sanarsınız. Arkadaşlarım var çünkü. Eğleniyorum onlarla. Ama dediğim şeyler olunca yapamıyorum.
Bi doktora görünmende fayda var. Geç kalma benim gibi olma 🙂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı