freakcnsl
Hectopat
Öncelikle soğusa bile çok da umursamanızı gerektirecek bir durum yok. Eğer ki hocanız durumunuzu bilmenize rağmen böyle bir şey yaptıysa ayıp yaptığı.
Utangaç biri olduğumu biliyor. Onun projelerinde olduğum için benden soğursa sorun çıkar. Kendisini çok seviyorum. Bize karşı küçücük yanlış yapınca hemen özür diliyor yani öyle biri. Atak falan geçirdiğimi bilmiyor. Ona söylesem mi sizce?
Profesyonel destek almanı tavsiye ederim. Bu da sağlık sonuçta. Öğretmenin yanlış anlamaz merak etme.
Ailem izin vermiyor.
Benim sorunum genellikle insanlar ile olduğu için yalnız kalmak işi çözüyor sayılır. Sen en önde otururken beni izliyorlar diyorsun ya o bende de var, yürürken birileri beni izliyor mu diye düşünüyorum, birileri gülerken acaba bana mı gülüyorlar diye üstümü başımı kontrol ediyorum, tuvalete girdiğimde acaba benim işememi mi bekliyorlar diye düşünüp tuvaletimi yapamıyorum tuvaletin boşalmasını bekliyorum falan. İnsan yoksa problem de yok kısacası benim hayatımda bu yüzden lisede ailem gibi olan arkadaşlarıma çok iyi bakıyorum yeni arkadaş arayışına pek girmiyorum. Benim yaptığım çok yanlış ama hiçbir doktor bunu önermiyor benim yaptığım sorundan kaçmak çünkü. Doktor bana bu hastalıkları yenmek istiyorsan üstüne gidip savaşmalısın dedikçe ben rahatı seçip kaçıyorum.
Ben de öyle yapıyorum ama arkadaşlarım var bazen hiçbiri ile takılmak istemiyorum ama bunu onlara söylesem bana küserler.
Atak geçirirken düşünmemeye çalışıyordum. Dediğim gibi söylemesi kolay ama aslında yapabilirsiniz de. Size hayatta iyi gelen bir şeyi hayal edin. İyi biri olduğunuzu da sizin gibi düşünenler genelde temiz kalpli olduğundan çıkardım. Bencil, egoist insan böyle düşünmez zaten.
Ben atak geçirirken bir şey yapamıyorum. Öyle bir şey oluyor ki bana düşünemiyorum, konuşamıyorum. Şokta gibi oluyorum.