Anksiyete atağı geçirdim

@Skyless hadi bakalım. Haberdar edersin bizi olan bitenlerden.

Hocam ailem izin vermiyor. Büyütme diyorlar. Büyüyünce geçer diyorlar.
Bir gün kendine zarar falan verirsen o ailen dünyadaki en büyük vicdan azabını çekecek. Psikolojik sıkıntıları çok önemsiz bir şey falan sanıyorlar herhalde. Durumun ciddiyetini bi şekilde onlara kavratman lazım.

@Skyless hadi bakalım. Haberdar edersin bizi olan bitenlerden.

Edeceğim hocam da keşke kendisi beni çağırsa.
Bir gün kendine zarar falan verirsen o ailen dünyadaki en büyük vicdan azabını çekecek. Psikolojik sıkıntıları çok önemsiz bir şey falan sanıyorlar herhalde. Durumun ciddiyetini bir şekilde onlara kavratman lazım.

Hocam zaten atak geçirirken aklıma bir sürü kötü düşünceler geliyor. Bir gün o düşüncelere uymam umarım.
@Little Cat ve @Akif hocalarım tekrar rahatsız ettim kusura bakmayın. Hocanın beni çağırmasını mı beklesem yoksa ben mi konuşayım onunla?

Son düzenleme:
Böyle ciddi bir şey de ailenin böyle sorumsuz davranması gerçekten üzücü.
Hiç biri de sekmiyor. Yine klasik aileler. Çocuklarının sorunlarını gram umursamıyor. Çocuklarında rahatsızlık olduğunu kabullenmiyorlar. Kusra bakmasın bu aileler ama büyüyünce hiçbir şey geçmiyor. Kendilerini kandırmayı bırakmıyorlar bir türlü...

Hiçbiri de sekmiyor. Yine klasik aileler. Çocuklarının sorunlarını gram umursamıyor. Çocuklarında rahatsızlık olduğunu kabullenmiyorlar. Kusra bakmasın bu aileler ama büyüyünce hiçbir şey geçmiyor. Kendilerini kandırmayı bırakmıyorlar bir türlü...

Maalesef hocam. 2 haftadır atak geçirip duruyorum. Umursamıyorlar...

Maalesef hocam. 2 haftadır atak geçirip duruyorum. Umursamıyorlar...
Ailenin durumun ciddiyetini anlamaları için yanlarında atak geçirmen lazım 3-4 kere falan. Ancak öyle anlarlar. Bazı insanlar bir şeyi yaşamadan asla o durumun ciddiyetini kavrayamıyor.
Ve bu arada durumuna epey üzüldüm. :( Umarım atlatmayı başarırsın. Öğretmenine durumunu anlat. Konuşa konuşa çözülmeyecek bir şey yok. Siz sus pus öylece oturup durursanız, durumunuzu anlatmazsanız hiçbir şeyi çözemezsiniz. Hocanızla konuşun. Hiç olmadı ailenize durumu anlatsın.

Ailenin durumun ciddiyetini anlamaları için yanlarında atak geçirmen lazım 3-4 kere falan. Ancak öyle anlarlar. Bazı insanlar bir şeyi yaşamadan asla o durumun ciddiyetini kavrayamıyor.
Hocam atak geçirirken belli olmuyor pek. Ailem de pek dışarı çıkan biri olmadıkları için geçirmem zor. Kalabalık ortamlarda oluyor çünkü. Bazen dışarıda yemek yiyemiyorum bunu biliyorlar. Bu gayet yeterli bence. Atak geçirirken yalnız ben kendimi anlayabilir

Çoğu insan dışarıda yemek yiyemez, elleri titrer ve daralır. Kendinizi anskiyeteye bağlamayın uzak kalmaya çalışın neden hemen aklınıza ben anksiyete miyim diye soru geliyor. Gerçekten bir anskiyete krizine liseye giderken bir kız kavgasında denk gelmiştim. Öyle bir durumda hocanızın bunu fark etmemesi imkansız.
Her neyse hastalık hastası olmayın. Ben sağlıklıyım diyin. Her titremenizde, her kaygı bozukluğunda, her heyecanda bunu çeşitli hastalıklara bağlarsanız 50 yaşına gelmeden, ilaç kullanmaktan böbreklerinizi kaybedersiniz.

Ve bu arada durumuna epey üzüldüm. :( umarım atlatmayı başarırsın. Öğretmenine durumunu anlat. Konuşa konuşa çözülmeyecek bir şey yok. Siz sus pus öylece oturup durursanız, durumunuzu anlatmazsanız hiçbir şeyi çözemezsiniz. Hocanızla konuşun. Hiç olmadı ailenize durumu anlatsın.

Aileme anlatmasınlar. Kavga çıkar. Öğretmenim meşgul biri. Hep projelerde. Hatta ben sosyalleşeyim diye beni projelere sokuyor. İşe yaramadı. Daha beter atak geçiriyorum. Hiçbir zaman sıkıntılarımı dile getiren biri olmadım. Çünkü ailem hemen aşka getiriyor konuyu. Veya yargılıyorlar. Öğretmenler ara sıra gelip bana soruyorlar bir şeyin var mı diye. Ama bir şeyim yok diyorum. Çünkü onlara saçma gelir diye korkuyorum veya canlarını sıkarım diye. Bahsettiğim hoca ile salı günü dersimiz var. Konuşmaya nasıl çağırsam sizce?
Çoğu insan dışarıda yemek yiyemez, elleri titrer ve daralır. Kendinizi anskiyeteye bağlamayın uzak kalmaya çalışın neden hemen aklınıza ben anksiyete miyim diye soru geliyor. Gerçekten bir anskiyete krizine liseye giderken bir kız kavgasında denk gelmiştim. Öyle bir durumda hocanızın bunu fark etmemesi imkansız.
Her neyse hastalık hastası olmayın. Ben sağlıklıyım deyin. Her titremenizde, her kaygı bozukluğunda, her heyecanda bunu çeşitli hastalıklara bağlarsanız 50 yaşına gelmeden, ilaç kullanmaktan böbreklerinizi kaybedersiniz.

Hocam ben buraya gelip bütün yaşadıklarımı anlattım mı? Benim ne yaşadığımı bilmiyorsunuz. Kötüyüm cidden. Ağlama krizi geliyor bana. Kaygı düşüyor sürekli. Ellerim titriyor. Kaslarım geriliyor. Midem bulanıyor. Gözlerim bulanıyor gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı