Anksiyete atağı geçirdim

Aah ah. Keşke bizim zamanımızda olsaydı bu hocalar. Bize sürekli dayak atıp dururlardı. Paragraf başı yapmadım diye elime cetvel yediğimi biliyorum. O hocaya kendisine buradan selamlarımı iletiyor ve Allah belasını versin diyorum. :)

Son cümle gülmeme sebep oldu:). Şu anki okulumda ki hocalar çok iyi. Gerçi bazıları bana laf atıp duruyor ama umursamıyorum. Bir soru yapamadım diye teneffüste tıpış tıpış gezmeyi biliyorsunuz demişti hoca. Erkek arkadaşım oldu diye demediği şey kalmamıştı. Ama şu anki hocalar anlayışlı gayet.

Son cümle gülmeme sebep oldu:). Şu anki okulumda ki hocalar çok iyi. Gerçi bazıları bana laf atıp duruyor ama umursamıyorum. Bir soru yapamadım diye teneffüste tıpış tıpış gezmeyi biliyorsunuz demişti hoca. Erkek arkadaşım oldu diye demediği şey kalmamıştı. Ama şu anki hocalar anlayışlı gayet.
Özel hayatınız sadece sizi ilgilendirir. Karışmak onların hadlerine değildir. Sizinle uğraşacaklarına önce dönüp kendi hayatlarıyla uğraşsınlar. Herkes oradan birbirlerine haliçten gazel atmayı iyi biliyor.

Özel hayatınız sadece sizi ilgilendirir. Karışmak onların hadlerine değildir. Sizinle uğraşacaklarına önce dönüp kendi hayatlarıyla uğraşsınlar. Herkes oradan birbirlerine haliçten gazel atmayı iyi biliyor.

Evet biliyorum. Her ikimizi gördüğünde gülüyordu. Bir de sınıf öğretmenimiz. Tahammül edemiyorum hocaya. Keşke bize girmese.

Evet biliyorum. Her ikimizi gördüğünde gülüyordu. Bir de sınıf öğretmenimiz. Tahammül edemiyorum hocaya. Keşke bize girmese.
Bu seneyi geçirmekten başka bir şey yapamazsınız ne yazık ki. Teneffüste onun olduğu yerlerden uzak durun. Onu gördüğünüz yerlerde de asla suratına bile bakmayın.

Senin yerinde olsam sınıftaki serseri tayfayla takılırım onların rahat yaşamlarından etkilenirsin saçma şeylerden utanman falan düzelir.

Hocam kusura bakmayın da o serseriler ile takılıp kendi karakterimi mi bozayım? Hepsi fitne fesatlığın peşinde. Ben onlar değilim.

O zaman daha çok ağlarsın en ön sıraya geçtim diye 😅

Hocam elimde olan bir şey değil. Eğer hissettiğim şeyleri siz de hissetseniz emin olun beni anlarsınız. Saçma şeyler söylemeyin. Sıkıntıdan sözlerim yaşardı. Sizin gibiler yüzünden insanlardan soğuyorum.
Siz de inadına gözüne gözüne sokun onunla birlikte olduğunuzu. Ona minik sürprizler yapın. :D

Hocam bizim katta nöbetçi olduğu zaman inadına bin kere dibinden geçiyoruz. Sevgilim değil ki sadece arkadaşız cidden. 14 yaşında aşkın ne işi var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı