Anksiyete atağı geçirdim

Sonuç ne oldu? Hocanıza belirttiniz mi?

@freakcnsl mesajınızı yeni gördüm. Kusura bakmayın, ben her foruma girdiğimde en az 80-90 bildirim oluyor. Gözden kaçmıştır, onun dışında babanızın COVID testinin pozitif çıktığını o yüzden bu durumu geç belirttiğinizi söyleseniz bir problem olmayacaktır. Babanız için de geçmiş olsun.

@freakcnsl mesajınızı yeni gördüm. Kusura bakmayın, ben her foruma girdiğimde en az 80-90 bildirim oluyor. Gözden kaçmıştır, onun dışında babanızın COVID testinin pozitif çıktığını o yüzden bu durumu geç belirttiğinizi söyleseniz bir problem olmayacaktır. Babanız için de geçmiş olsun.

Teşekkür ederim hocam. Öyle söyleyeyim.

@freakcnsl yani bu durumu niye bu kadar problem edindiğinizi de açıkçası anlayamadım. Hocanıza anlatırsınız, anlayışla karşılayacaktır.

@freakcnsl yani bu durumu niye bu kadar problem edindiğinizi de açıkçası anlayamadım. Hocanıza anlatırsınız, anlayışla karşılayacaktır.

Hocam dediğim gibi her şeyi çok kafama takıyorum. İlla mükemmel olacağım. Nedense kimse beni uzun uzun dinlemez diye düşünüyorum. Canları sıkılır veya benden soğurlar diye düşünüyorum. Hemen bana ergen deyip geçerler diye korkuyorum. Kendimi acındırmak için yapıyorum diye sanarlar diye korkuyorum. İnsanlarla konuşmadan önce bin kere düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı