monthean Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.245 Çözümler 1 6 Mart 2021 #11 Maşa ile ekrana zarar vermeden söküp almayı dene. Veya maşaya benzer uçlu geniş yüzeyli ince bir alet ile.
Maşa ile ekrana zarar vermeden söküp almayı dene. Veya maşaya benzer uçlu geniş yüzeyli ince bir alet ile.
Dusb Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 665 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #12 Dusb dedi: Cüzdanındaki herhangi bir kartla pompaya hava aldırmaya çalış direk çekersen gelmez, kavanoz açmak gibi düşün, kürdanda kullanabilirsin Genişletmek için tıkla... Pompa önemli değilse makasla kesebilirsin.
Dusb dedi: Cüzdanındaki herhangi bir kartla pompaya hava aldırmaya çalış direk çekersen gelmez, kavanoz açmak gibi düşün, kürdanda kullanabilirsin Genişletmek için tıkla... Pompa önemli değilse makasla kesebilirsin.
caeruleum Megapat Katılım 8 Mayıs 2016 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #13 Yanlardan iğne sok ve iğneleri hafif kaldır. O sırada da yavaş yavaş pompayı çek.
Kayra Temel Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 2 Çözümler 11 6 Mart 2021 #14 Garip olan, masanda neden bir pompa var?
TaLionSoW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2019 Mesajlar 1.510 Çözümler 4 6 Mart 2021 #15 Geçmiş olsun ama umarım bu konu troll konudur.
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 6 Mart 2021 #16 Del ki içindeki vakum bozulsun.
CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #17 Allah'ım ne tür insanlar var şu dünyada.
wincetionx3 Kilopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 363 Çözümler 3 6 Mart 2021 #18 Kayra Temel dedi: Garip olan, masanda neden bir pompa var? Genişletmek için tıkla... Benim dışımda bunu sorgulayan başka biri yok mu diye son yoruma kadar gelmiştim. Gel bi sarılalım kardeşim.
Kayra Temel dedi: Garip olan, masanda neden bir pompa var? Genişletmek için tıkla... Benim dışımda bunu sorgulayan başka biri yok mu diye son yoruma kadar gelmiştim. Gel bi sarılalım kardeşim.
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #19 Makas bıçağı alıp pompayı kes. 2 saat hava alsın, kenarlarından herhangi bir kart ile çıkartmaya çalış.
Makas bıçağı alıp pompayı kes. 2 saat hava alsın, kenarlarından herhangi bir kart ile çıkartmaya çalış.
A Ardaq08 Decapat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #20 salvadorus dedi: Arkadaşlar masamda küçük bir pompa vardı. Bir anlık sinirlendim ve pompayı hızla ekrana yapıştırdım. Çıkmıyor ve çekerken ekran çatırdıyor. Sabunla denedim ama arasına geçmiyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bir adet iğneyle pompayı delip havasını alıp çıkarabilirsin bir de seni tebrik ederim monitörü kırmadan pompa yapıştırmışsın helal olsun vallahi
salvadorus dedi: Arkadaşlar masamda küçük bir pompa vardı. Bir anlık sinirlendim ve pompayı hızla ekrana yapıştırdım. Çıkmıyor ve çekerken ekran çatırdıyor. Sabunla denedim ama arasına geçmiyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bir adet iğneyle pompayı delip havasını alıp çıkarabilirsin bir de seni tebrik ederim monitörü kırmadan pompa yapıştırmışsın helal olsun vallahi