Anne ile baba kavga edince ne yapılmalı?

Quessa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim olmadığım bir zamanda annem ile babam kavga etmiş 2-3 gündür konuşmuyorlar. Babamın haklı olduğunu düşünüyorum çünkü babamın bir hatası olursa kabul eder ve özür diler. Ancak annem genellikle hatasını kabul etmez. 2-3 gündür hiç konuşmuyorlar ev negatif enerjiyle dolu ortam çok soğuk. Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar benim olmadığım bir zamanda annem ile babam kavga etmiş 2-3 gündür konuşmuyorlar. Babamın haklı olduğunu düşünüyorum çünkü babamın bir hatası olursa kabul eder ve özür diler. Ancak annem genellikle hatasını kabul etmez. 2-3 gündür hiç konuşmuyorlar ev negatif enerjiyle dolu ortam çok soğuk. Ne yapmalıyım?

Ailecek komedi filmi izleyebilirsiniz ama dikkat edin kavgayla ilgili şeyler olmasın.

Genel olarak kadınların yapısı öyledir yanlış anlaşılmasın yaratılıştan gelen bir özellik :D babanız suçsuz veya haklı da olsa tekrardan özür dilemeli suyuna gitmeli yoksa anne tarafının özür dileyip barışmak istemesi zor olur. :)

Zamana bırakman daha doğru. Ben öyle yapıyorum.

Hocam bence gene riskli bir şey çünkü film izlerken annemle babam Recep ivedikteki kütüphane sahnesi yüzünden tartışıp izlemeyi bırakmışlardı.

Onuda açmasın bir zahmet romantik şeyler diyeceğim(romantizmden tiksinirim) ama romantik değillerse bu sefer yeni kavga çıkar.
Mümkünse yabancı filmler olsun.

O kadar aşinayım ki şu lanet duruma... Aradan biraz zaman geçmesi en doğrusu. Sizin yapabileceğinizse çok fazla bir şey yok gibi. Haksız olan tarafla konuşun diyeceğim de, kendilerini üste çıkarmaya çalışanlar genelde haksız olanlar oluyor ve laf yetiştiremiyorsun kendilerine, sürekli konuşup suçu karşı tarafa atıyorlar. Bir de, babanızın hobisi veya ev dışında uğraşabileceği bir meşgalesi vardır umarım, bu durumdan sıkılıp kendini alkole vurursa evde daha beter hır gür çıkabilir.

Kendi aile ortamınızı siz daha iyi bilirsiniz, ona göre davranın. Herkesin aile yapısı farklı. Eğer bağrış çağrış yapma durumu yoksa evinizde işi akışına bırakmak mantıklı olabilir. Moralinizi bozmayın, olur öyle şeyler her ailede. Annenizle ya da babanızla da konuşup bu durumdan etkilendiğinizi söyleyebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı