Anne kedi yavrusunu yer mi?

Yılan, fare fark etmez.. Gözlerinin kestiği her canlı onlar için avdır.. Sokak kedileri bordo berelidir.
Olur mu canım. O minnoş tüylü evcil(?) canlılar insanların onları okşasın diye evrim geçirmişler. Kediler vegandır bikerem. Onlar asla avcılık falan bilmezler. Çünkü çok evciller. Evin içine tepiştirip kısırlaştırıp, tırnaklarını da çekiyoruz. Çok evcil olmasalar evde bizi de yemeleri gerekmez mi ?
 
Olur mu canım. O minnoş tüylü evcil(?) canlılar insanların onları okşasın diye evrim geçirmişler. Kediler vegandır bikerem. Onlar asla avcılık falan bilmezler. Çünkü çok evciller. Evin içine tepiştirip kısırlaştırıp, tırnaklarını da çekiyoruz. Çok evcil olmasalar evde bizi de yemeleri gerekmez mi?
Abilerini çağırırlarsa sorun olur..
 
Fare yiyorlar mı cidden?
Doğanın içerisindeki canlıların yaşamı birbirine bağlıdır; kediler fare yer, fareler-domuzlar insan sağlığı için denek ve donör olarak kullanılır.

Okullarda ise siyah olan gösterilmeden deney, gözlem ve öznel eleştiriden yoksun olarak büyüyen kültürsüz ve cahil bir nesiliz.
 
Bunun cevabı sizde bulunuyor, yediği sırada görmediyseniz yemiş de olabilir yememiş de. Bir hayvan leşi üzerinden yorum yapmak için baytar falan olmak gerekir herhalde.
Olasıklar içinde annenin yavrusunu yeme ihtimalini biliyoruz.. Gerisini kim bilebilir?

Annenin üzerine olayı bırakmamak istiyor olabilir ama genelde böyle bir içgüdüleri var..
 
Durduk yere anne kedi böyle bir şey yapmaz bence, yavru kediye bir şey olmuş, anne kedi de açlıktan yiyordur.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı