Anne ve baba için Android tablet önerisi

elfmiyim

Picopat
Anne/baba için uygun fiyatlı ortalama bir tablet arıyoruz. instagram/facebook ve haber sitelerinde gezinmek için. Kasıp donmaması yeterli. Öneriniz var mı?

Bütçe yazarsanız daha iyi olur ama geçenlerde kardeşime aldığım Samsung Galaxy Tab A9 SM-X110u önerebilirim.

Bütçe yazarsanız daha iyi olur ama geçenlerde kardeşime aldığım Samsung Galaxy Tab A9 SM-X110u önerebilirim.
yani en fazla 7k diyebilirim. A9'a bende baktım, kullananlar da oldukça memnun. sizin 4gb ramli model mi 8 gb mı?

A9 ya da A9+ olabilir.
Üzmez değil mi? zaten oyun falan yok, olsa olsa en fazla hayday oynar annem😄 onu da oynatır diye düşünüyorum.

yani en fazla 7k diyebilirim. A9'a bende baktım, kullananlar da oldukça memnun. sizin 4gb ramli model mi 8 gb mı?

Üzmez değil mi? zaten oyun falan yok, olsa olsa en fazla hayday oynar annem😄 onu da oynatır diye düşünüyorum.
4 gb ramli model var kardeşimde. Genelde video izlemek ve oyun oynamak için kullanıyor. İşini rahat görüyor diyebilirim. Zaten sizin kriterlerinizi de rahat karşılar 4 gb ram.

Uzmez hocam sadece Plus modeli daha uzun gider.

Samsung Galaxy A9+ var ama 8k 1k fazla koyup onuda alabilirsiniz.

4 gb ramli model var kardeşimde. Genelde video izlemek ve oyun oynamak için kullanıyor. İşini rahat görüyor diyebilirim. Zaten sizin kriterlerinizi de rahat karşılar 4 gb ram.
Cevaplar için çok teşekkürler. 28 Ekim'de A9 Plus 8/128 Gümüş rengini satın aldık, kargoda bekliyoruz.

Tabletimiz geldi. Beklediğimden çok çok daha iyi bir performansı var. Açıkçası fiyatını düşününce çok iyi bir şey beklemiyordum ama bütçesi olmayan öğrenciler bile alabilir bence. (Kalem desteği yok, yan markalar alınıp kullanılır ama verimli olmayabilir.)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı