Anne ve babaya toplam 15.000 TL ile telefon önerisi

Bütçe
15.000

mrcn0151

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, iyi sosyaller, anneme ve babama Android telefon alacağım. Oyunla zaten araları yok, telefonları cok eskidi, cok kasıyor, aklımda Xiaomi tarafları var, ikisine de alacağım için bütçem kısıtlı, 15k toplam olacak şekilde nasıl bir öneride bulunursunuz? Kamerası güzel çekip uygulamalar arası kasan bir telefon olsun istemiyorum.

Merhaba, iyi sosyaller, anneme ve babama Android telefon alacağım. Oyunla zaten araları yok, telefonları cok eskidi, cok kasıyor, aklımda Xiaomi tarafları var, ikisine de alacağım için bütçem kısıtlı, 15k toplam olacak şekilde nasıl bir öneride bulunursunuz? Kamerası güzel çekip uygulamalar arası kasan bir telefon olsun istemiyorum.

Biraz aşar ama 2 tane Samsung M34 alın bayağı götürür.

Xiaomi al geç olarak düşünüyorum ben ailede öğrenci varsa indirim de bakabilirsin

Hocam A24 olabilir.

Hocam ben Realme C55 kullanıyorum vallahi telefondan çok memnunum fiyatı Samsung'a göre daha uygun özellikleri de aşağı yukarı aynı zaten ben 256 GB kullanıyorum ama ailenize 126 GB yeter, sanırım 6K falan olması lazım ayrıca kamerasını beğeniyorum 50MP civarı.

Edit (7k falanmış biraz daha ekleyip 256 GB alınabilir)

Hocam ben Realme C55 kullanıyorum vallahi telefondan çok memnunum fiyatı Samsung'a göre daha uygun özellikleri de aşağı yukarı aynı zaten ben 256 GB kullanıyorum ama ailenize 126 GB yeter, sanırım 6K falan olması lazım ayrıca kamerasını beğeniyorum 50MP civarı.

Edit (7k falanmış biraz daha ekleyip 256 GB alınabilir)

128 GB çok bile kral telefon akıcı kasmasın yeter.

Hocam A24 olabilir.

Bakacağım.

Realme 12 Lite, Samsung a15. bu iki modele bir bakın derim.

Bakacağım.

Yani kamera tarafında bayağı kötü maalesef ama o da bir seçenek.

Kamera kötüyse maalesef.

Xiaomi al geç olarak düşünüyorum ben ailede öğrenci varsa indirim de bakabilirsin.

Ben öğrenciyim nasıl indirimden yararlanırım?

128 GB çok bile kral telefon akıcı kasmasın yeter.

Bakacağım.

Bakacağım.

Kamera kötüyse maalesef.

Ben öğrenciyim nasıl indirimden yararlanırım.

Kasmıyor gayet fiyat performans telefon incelemelerine bakabilirsin hızlı şarj özelliği de var ben bayağı severek kullanıyorum, ayrıca öğrenci indirimini gençlik bakanlığından destek olarak alabilirsin bende öyle yaptım ama ailen kullanacağı olayını telefonun sahibi kullanmalı diye bir kural var diye biliyorum nasıl tespit ettikleri hakkında bir fikrim yok.

Geri
Yukarı