InfernalForbannelse
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Cihaz adı DESKTOP-BB0P50B
İşlemci AMD Ryzen 5 4500U with Radeon Graphics 2.38 GHz
Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,42 GB)
Cihaz Kimliği 8EAC407D-CFFC-457E-BF72-811DD7C95501
Ürün Kimliği 00325-81809-36548-AAOEM
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Kalem ve dokunma Bu görüntü biriminde kalem girdisi veya dokunarak giriş yok
Annemin bu özeliği vardı ama ablamı yanımda olunca biraz daha sakin (bende sonra ablama sıra gelmesi dışında) bugün yine kötü olmasa da bile yine kavga ettik ve yine annem "çocuk gibi davranıyorsun" dedi (yaş 15 ve lise 9 sınıfa gidiyorum) ne kadar bazı lafları haklı olsa da bile bıktım, ne kadar haklı olsa da bile ama ablam annemi yanında olsa genellikle sakin olur.
Not: Ne zaman silgimi elimde alsam parçalıyorum ama annem bu sefer şunu dedi "külahları değiştiririz" gibi benzeri diyor nedensizce hep okul açılınca oluyor.
Babam da bahsedeyim babam genellikle annem gibi olmasa da siniri koruyor biliyor kitap bağımlısı.
Annem ise ne kadar "bu evde kitap okunucak" dese bile annem kitap okumuyor genellikle telefona bakıyor ya da televizyona
Not 2: Benim tiklerim var ne zaman tiklerim başlarsa ailemde kendisini yapıyor (ailem yapınca utanıyorum ve ailem de)
Not 3: Annem babam ayrı.
Ben de mi sorun yoksa annemde mi?
Artık kendimi sorumlu tutmaya başladı.
Not: Ne zaman silgimi elimde alsam parçalıyorum ama annem bu sefer şunu dedi "külahları değiştiririz" gibi benzeri diyor nedensizce hep okul açılınca oluyor.
Babam da bahsedeyim babam genellikle annem gibi olmasa da siniri koruyor biliyor kitap bağımlısı.
Annem ise ne kadar "bu evde kitap okunucak" dese bile annem kitap okumuyor genellikle telefona bakıyor ya da televizyona
Not 2: Benim tiklerim var ne zaman tiklerim başlarsa ailemde kendisini yapıyor (ailem yapınca utanıyorum ve ailem de)
Not 3: Annem babam ayrı.
Ben de mi sorun yoksa annemde mi?
Artık kendimi sorumlu tutmaya başladı.
Son düzenleyen: Moderatör: