Annem babam bana hiç güvenmiyor

axeln13

Hectopat
Merhaba annem babam bana hiç güvenmiyorlar. Yok "Senden bir halt olmaz." Yok "Sanayiye vereceğim." Artık bıktım. 15 yaşındayım. 4 yaşındaki kardeşime bile bakmama güvenmiyorlar. Hayır geçmişte bir hata yapmadım. Neden böyle davranıyorlar hala anlamış değilim. Ablama çok güveniyorlar. Galiba cinsiyet ayrımcılığı yapıyorlar tam emin değilim. Ama böyle gözüküyor. Neyse bu konu hakkında düşünceleriniz nelerdir? Nasıl hareket etmeliyim? Çok korkuyorum beni bırakırlar diye.

Sana güvenmeyen kişilere karşı verilebilecek en güzel cevap başarıdır. Başarılar kazanmaya başladığında derslerin ile ya da sportif faaliyetlerdeki başarıların ile karşılarına çıktığın zaman kendini göstermiş olursun diye düşünüyorum. Ailenle de iletişime geçmelisin bu konuda neden böyle olduğunu sormak mantıklı olabilir.

Şimdi o senin davranışlarına bağlı eskiden ne yaptığında ailen aferin diyorsa onları yapmaya çalış.

Takma, böyle düşünen ve dile getiren ile sağlıklı bir konuşmaya varamazsın bir şey kanıtlamana gerek yok sen ne kadar kanıtlarsanda böyle konuşmaya devam ederler sen olduğun yoldan devam et.

Teşekkürler daha iyi olmaya çalışacağım Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…