Annem başka bir erkek ile sosyal medyada konuşuyor

Can Bayram

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim Instagram üzerinden annem bir yabancı adam ile konuşuyor. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama adam zeytin gözlüm gibi iltifatlar da bulunuyor. Sürekli fotoğraf istiyor aslında bu olayı annemin yedek bir telefonu var, onu karıştırır iken o şahısı gördüm. O şekilde anladım arkadaşlar bu kadın evli 4 çocuğu. Ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim, eğer bu iş böyle devam ederse adamı engelleyip annemle bu konuyu konuşacağım. En kötü babama haber vereceğim. Konu hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim Instagram üzerinden annem bir yabancı adam ile konuşuyor. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama adam zeytin gözlüm gibi iltifatlar da bulunuyor. Sürekli fotoğraf istiyor aslında bu olayı annemin yedek bir telefonu var, onu karıştırır iken o şahısı gördüm. O şekilde anladım arkadaşlar bu kadın evli 4 çocuğu. Ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim, eğer bu iş böyle devam ederse adamı engelleyip annemle bu konuyu konuşacağım. En kötü babama haber vereceğim. Konu hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam al telefonu engelle. Kusursuz bir şekilde yap bu işi. Sonra babana söyle. Baban inanmazsa -ki böyle bir ihtimalde var- diye fotoğraf çek sohbetlerin.

Annenin telefonunu al, babana göster. Adamla sanki annenmiş gibi konuş ve bir yerde buluşma hazırla. Adamın oraya gelmesi için her şeyi yap. Sonra babanla birlikte o buluşma yerine git gerisini babana bırak.
Eğer adam aynı şehirde değil ise: Yine aynı şekilde telefondan adama annenin evli olduğunu söyle. Hala annene yazmaya devam ederse adamı engelle ve aile toplantısı yaparmış gibi herkesi çağır salona ve annenle konuş.

Nasıl bir aile yapınız var ve babanız nasıl biri bilmediğimiz için sağlıklı tavsiye vermek zor. Ama önce annenizle bu konuyu konuşmanın daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.

Bu ne lan böyle? Gerçekten dünyanın çivisi çıkmış.

Her ne koşulda olursa olsun, annenin bunu yapması çok kötü bir şey. Aile yapınızı bilmeden bir şey söylemek zor ama durumu en kısa zamanda babana bildir. Mantıklı olarak boşanmaları gerek ama baban eğer ki şiddete eğilimli bir adamsa söylemek doğru olmayabilir. Aldatmak kötüdür, ancak birinin hayatına mâl olmak daha beter bir şeydir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı