Abim çalışmadığı için sürekli onu kötülerdi. Fakat şu aralar full abim için her şeyi yapıyor ve beni kötülüyor. Normalde beni okutmak için her şeyi yapardı ve okuma hevesim vardı fakat artık, LGS sınavına girmeyeceksin sanayide çalışacaksın falan demeye başladı. Odamın önünden geçip kendi odasına giderken sürekli "emeklerim boşaymış, yazıklar olsun artık seni affetmeyeceğim" diyor. Geçen gün lahmacun yaptırılacaktı bende Valorant'ta Ranked'da olduğumu söyledim ufak bağırdı bende sesimi yükselttim yanlışlıkla. Sonra eve gelip maçı bitirdiğimde bir anda yanağımdan öptü ve çay getirdi fakat o çayı getirdikten sonra asla düzgün bir şekilde benimle konuşmuyor. Bugün okula gitmeyecek misin hala uyuyorsun dediğinde okulda deneme sınavı olduğu için gitmeyeceğimi belirttim. Bir daha emin misin dedi ve bende eminim dedim. Kapıyı kırarcasına kapatıp çıktı. Sonra geldi saat 15:30'da beni kaldırdı. Bana: Hocana söyledim LGS parasını istedi bende LGS sınavına girmeyecek hocam boş ver çalıştıracağız biz onu dedim falan dedi. Bende uykuluyken çok sinirli olurum kalbini kırmamak için yastığı kafama koydum. Bana: "noldu üzüldün mü?" dedi bende artık dayanamadım "yeter artık anne sürekli geliyorsun okutmayacağım okutmayacağım tamam yeter okutmayacaksın anladım" diye bağırdım. Annemde bana "ehh yeterse yeter be her gün bana bağırıyorsun bağır bağır böyle devam et" deyip odadan yine kapıyı kırarcasına kapatıp çıktı. Ben sürekli bağırmıyorum fakat sürekli bir konuda üstüme gelinirse kim olursa olsun otomatik olarak bağırıyorum. Annemin bu konuda benim üstüme gelmesinden nasıl kurtulacağım? Tamamen küsmüyor hâla beni suçlayıp duruyor. Farklı eve çıkamam 15 yaşında olduğum için. Annem bana küs olabilir nasıl barışabilirim?