Annem evi terk etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin yaşlarında hatta uzun bir süre öncesi ve sonrası ebeveynlerim arasındaki benzer kavgalarda araya çok girip savundum. Mağdur tarafın yanında olarak destek çıkmaya çalıştıkça nasıl hissettiğini inan çok iyi anlıyorum ama maalesef ailelerimiz ne huzurla yaşayabiliyor ne de ayrılmıyorlarsa senin de elinden bir şey gelmiyor. İşin sonunda bir şeyin değişmediğini ve sadece sinirlerimin yıprandığını ve en son onlar barışınca olanın bana olduğunu fark ettiğimde 21 yaşımdaydım ve (evet bencilce) evden uzak bir yere çalışmaya giderek taşındım. Şimdi ne olursa olsun bana anlatmayın diyorum..
 
Kardeşim geçmiş olsun. Zor bir durum gerçekten ama ne olursa olsun annene el kaldırmamalısın bence. Sonradan pişman olacağını düşünüyorum. Allah yardımcınız olsun.
 
Güncelleme: Neredeyse iki haftanın ardından ben uyurken babam annemi davet etmiş yalvararak.
Annem ben uyandıktan bir 10-15 dakika sonra geldi. Kovmaya çalıştım ancak şu an eve geldi.
Durum ne olacak bilmiyorum.
 
Abim durumun gerçekten zor, Allah yardımcın olsun. Ve akrabaların aile mevzularına karışmamasının gerekli olduğunu kanıtlayan bir konu daha.
 
Annene yumruk atman doğru bir şey değil tabii ki ama sinirlenmişsin kafanı takma annenin baban hakkında kötü yorum yapmasında kırılman çok normal babası herkesin kahramanıdır sonuçta baban hayatta yanında duracak en güçlü kişidir. Cevap empati kurmaktan geçiyor dostum kendini annenin yerine koy yıllarca yaşadığın insanın sorunları seni tabii ki de bezdirebilir ama sıkıntı annenin sorunlarını yanlış biçimde anlatışı kısacası annenden özür dile düzgünce konuşmayı dene bu dünyada annen ve babandan fazla seni sevecek kimse yok inan aynı zamanda annen ile babanın arasına girme sorunlarını kendileri halledebilecek durumdalar ise halledebilirler zaten kısaca kafana takma.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı