Annem Hollanda vatandaşı olduğundan Hollanda pasaportu çıkar mı?

delebrox

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, babam Türk ve aynı zamanda Hollanda vatandaşı annem sadece Türk vatandaşı. Annemle babam ayrı ama hala babamın nüfusuna kayıtlıyım tabii ki ve tanınma belgesi var noter imzalı. Hollanda konsolosluğuna annem mail attı benim vatandaşlık hakkımı sormak adına onlar gerekli belgeleri ibraz etmeniz durumunda Hollanda pasaportu için başvuru yapabilirsiniz dediler ve görüşmek için randevu aldık. Sizce verirler mi ve süreç ne olur?

Admin Yanlış düzeltmiş Babam Hollanda vatandaşı.

Arkadaşlar merhaba, babam Türk ve aynı zamanda Hollanda vatandaşı annem sadece Türk vatandaşı. Annemle babam ayrı ama hala babamın nüfusuna kayıtlıyım tabii ki ve tanınma belgesi var noter imzalı. Hollanda konsolosluğuna annem mail attı benim vatandaşlık hakkımı sormak adına onlar gerekli belgeleri ibraz etmeniz durumunda Hollanda pasaportu için başvuru yapabilirsiniz dediler ve görüşmek için randevu aldık. Sizce verirler mi ve süreç ne olur?

Admin Yanlış düzeltmiş Babam Hollanda vatandaşı.
Yüksek ihtimal alırsın diye düşünüyorum ama umarım alırsın diye inanmam istiyorum. Yaşın kaç?

Yüksek ihtimal alırsın diye düşünüyorum ama umarım alırsın diye inanmam istiyorum. Yaşın kaç?

16 hocam. Annem mail attı konsolosluğa dediğim gibi belgeleri getirin görüşelim başvuru yapın diye geri dönüş yaptılar. Yarın randevu saati belli olacak

Verilebilir hocam. Hayırlısı olsun inşallah.

Sağ olun hocam. Hafta içi görüşmeye gideceğiz. Bugün Mesai dışı olduğu için yarın saati belirtecekler.

Hocam zaten görüşmeye gideceğinizi söylemişsiniz ama bildiğim kadarıyla Hollanda doğum ile pasaport veren ülkeler arasında değil.

Dosya Ekleri

• 1694371969051.png
    1694371969051.png
    364,5 KB · Görüntüleme: 56

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı