Annem ile babam boşanıyor, hangi tarafta kalmalıyım?

Umarım senin yerinde hiç kimse olmaz.
Kimse kendini kısıtlamak zorunda olduğu yere ait değildir.

babam dediki eğer annenle kalırsanız herşeyinizi normal yaşıyormuşsunuz gibi giyim yiyecek neyse normaldeki gibi karşılarım dedi
Kendini nerede rahat hissedeceksen orayı tercih et. Kafanın yoğunluğunu tahmin edebiliyorum, ailenle tartışmaktan kaçın.

@weexcr Kardeşim konu içinde tavsiye verenlerin bir çoğu bilinen tavsiyeler vermiş.

Sana en anlamlı olmasa bile bir tavsiye vermek isterim.

Objektif ve tarafsız ol son olarak mahkeme ve duruşmaya çağrılırsan sakin ol.
Yasal olarak hangi tarafta kalacağını beyan etme hakkın mevcut.

Sakin ol ve iradeni koru. Soğukkanlı düşün ve anlamsız hamlelere girişme.

Birkaç gün önce annemle babam kavga etti; akşam sözlü, ardından dün de babam beni ve annemi çağırdı ve konuştuk. Ardından babam aşağıya beni çağırdı. Arabaya bindik, konuştuk. Ben küçüklüğümden beri babacıyımdır. Benim 8 yaşında bir erkek kardeşim var. Kardeşim de yanımızdaydı, saatlerce ağladı. Babamla konuştuk işte, ne tarafla yaşayacaksın diye. Ben babamı istiyorum fakat nasıl olacak, nasıl alışacağım? Kardeşim daha 8 yaşında. Bu yaşta psikolojisi bozulacak ve babaannem gelecek. Onunla beraber yaşayacağız. Ne yapmalıyım sizce? Annesi babası ayrılmış olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Allak bullak oldu kafam. 15 yaşındayım henüz.

Annemle aramız o kadar iyi değil.

Yakında benim de başıma gelecek ben anneme yakınım annemi seçeceğim sen babanı seçmelisin.

Birkaç gün önce annemle babam kavga etti; akşam sözlü, ardından dün de babam beni ve annemi çağırdı ve konuştuk. Ardından babam aşağıya beni çağırdı. Arabaya bindik, konuştuk. Ben küçüklüğümden beri babacıyımdır. Benim 8 yaşında bir erkek kardeşim var. Kardeşim de yanımızdaydı, saatlerce ağladı. Babamla konuştuk işte, ne tarafla yaşayacaksın diye. Ben babamı istiyorum fakat nasıl olacak, nasıl alışacağım? Kardeşim daha 8 yaşında. Bu yaşta psikolojisi bozulacak ve babaannem gelecek. Onunla beraber yaşayacağız. Ne yapmalıyım sizce? Annesi babası ayrılmış olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Allak bullak oldu kafam. 15 yaşındayım henüz.

Annemle aramız o kadar iyi değil.

Bu konu hakkında buraya sorman hata bu senin hayatın ve ailen kendi kararını kendin vermen daha doğru olmaz mı sence?

Hocam benim annemle babam 4 yaşımdan beri ayrı ben annemle kalıyorum çünkü babam bana karşı babalık sorumluluklarını yerine getirmiyor. Sana tavsiyem benim bu zamana kadar kim ihtiyaçları karşıladı , kim sahip çıktı kim bana okul için kıyafet aldı, kim benim için pazara markete gidip okuldaki beslenmemi veya kahvaltımı hazırladı? Aynı soruyu kardeşine de söyle ve içinden ne geçiyorsa öyle yap. Umarım iyi bir hayatın olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı