Annem neden bizi sevmiyor?

Kardeşim babanla konus, bu durumu anlat. Ayrıca ananin babanin vurduğu yerde gül biter. Ama yine de bir DNA testi iyi olabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim babanla konus bu durumu anlat. Ayrıca ananin babanin vurduğu yerde gül biter. Ama yine de bir DNA testi iyi olabilir.

O çok saçma bir düşünce "vurduğu yerde gül biter". Şiddetin iyisi kötüsü olmaz. Kadını erkeği olmaz. Hayvanı insanı olmaz şiddet her yerde şiddettir.
 
Benim anlamadığım bir insan nasıl ömründe kuyumcudan kebapçıya dükkanları olupta sonra batırıp 7 haneli borçlar yazıp, onun da üzerine borcu kapatıp bir daha 7-8 dükkan, 2 ev, 3 premium araba sahibi olur? Yok kardeş kusura bakma hikayen bana gerçekçi gelmedi.
 
Son düzenleme:
Benim anlamadığım bir insan nasıl ömründe kuyumcudan kebapçıya dükkanları olupta sonra batırıp 7 haneli borçlar yazıp, onun da üzerine borcu kapatıp bir daha 7-8 dükkan, 2 ev, 3 Premium araba sahibi olur? Yok kardeş kusura bakma hikayen bana gerçekçi gelmedi.

Cidden hocam yazdıklarım gerçek babam her sabah işe 5'te kalkıp gidiyor.
 
Annemle babam, kendimi bildim bileli sürekli kavga eder ama son 1 yıldır her gün kavga ediyorlar ve bu kavgaların %90'nın sorumlusu annem. Sürekli kavga etmek için sebep arıyor. "senin yüzünden çocuklar beni sevmiyor."diyor ama babamla alakası yok. Annem bizi sürekli döver, yemek yerken bile "Allah belanızı versin. Sizin gibi çocuklar olmaz olsun!" diyor. Biz anneme hiçbir şey yapmadık. Ona her şeyde yardımcı olmaya çalışıyorum ama o bana küfrediyor, dövüyor. Bundan 1 yıl önceye kadar her şey normaldi. Yaşım 14, ergenlik çağındayım. Okula gitmeseydim neredeyse arkadaşım bile olmayacaktı. Dertleşebileceğim kimsem yok. Kardeşimin arkadaşı aradı beni az önce, "abi, annem temizlik yapacak. Sizin eve gelebilir miyim?" diye. Çocuk eve gelecek diye şimdi dayak yedim. Dersteyken bile küçük kardeşimle ilgileniyorum. Annem sadece yemeğini yedirip altını değiştiriyor vesaire. Ben uyutuyorum, ben banyo yaptırıyorum. Olabildiğince ona yardımcı olmaya çalışıyorum ama kötü çocuk ben oluyorum. "anne, bacağım ağrıyor, sen de bir bakar mısın?" dedim. Ortada hiçbir şey yokken "beter ol inşallah!" dedi, 14 yaşında olmama rağmen. Ellerim titremeye başladı. O kadar çok saçım dökülüyor ki, artık aralarında beyaz bile buluyorum.

Artık onların boşanmasını istiyorum. Daha yeni kavga ettiler zaten. Babama, "artık boşansanıza! "desem, sizce ne olur?
Boşanırlarsa benim velayetim kime verilir? "babamda kalmak istiyorum." desem, babama velayet verilir mi?
1,5 yaşında kardeşim var. Annem onu da sürekli dövüyor. Mecburen O, annemle kalacak. Boşanırlarsa kendimi kardeşim için feda etmeli miyim?

Bu arada yazmayı unutmuşum, zamanında babamlar batmışlar. Kuyumcudan kebabçıya dükkanları varmış ama batmışlar ve çok fazla borçları olmuş (7 sıfırlı kadar).
Bu borçların çok büyük bir kısmı ödendi. Hatta bitmek üzere borçlar. Babamın 3 tane arabası var, en ucuzu 450k.
Daha yeni 1 adet ev aldık, şu anki evimizin 2 katı büyüklüğünde. Yine babamın, 7-8 adet dükkanı olması lazım ama sorun şu ki, borçlar hala bitmediği için bunların hiçbiri babamın üstüne değil. Babam, eniştemin dükkanında asgari ücretle çalışıyor gözüküyor. Yine de velayet babamda kalabilir mi?

Birçoğunuz diyecek ki, "paranız var, zenginsiniz." ama arkadaşlar, cidden para mutluluk getirmiyor. Ben de sizin gibi düşünürdüm, paranın mutluluk getirdiğine inanırdım fakat mutlu olmak için mutlu, düzgün bir aile için her şeyimi verebilirim.

Anneni polise şikayet et polisten başka yolun yok.
 
Hocam son durum nedir?

Hocam 1 tane daha kardeşim oldu şu an 2 aylık o bebeğe bir zarar gelse sadece bebek olduğu için üzülürüm kardeşim olarak bile görmüyorum o doğduğundan beri işler iyice boka sardı eve yardımcı bir abla geliyor o varken ev biraz daha iyi ama salı gününden cumaya kadar geliyor sadece diğer günler yok. O yokken her şey aynı eve gelmek istemiyorum bile artık geçen yıl 10.sınıftım ortalamam 80'di sınav gecesi çalışır geçerdim bu yıl 11'im ve bölümüm dil kısaca çok çalışmam lazım ama bir gram çalışmıyorum çalışmak istemiyorum ortalamam 55 şu an sınıfta kalmam büyük ihtimalle ama belge alamam eve girmeyi hiç istemiyorum artık eve 10 da gelmem gerekiyorsa ve ben 9 da geldiysem sitede 1 saat dolaşıyorum ya da pek kimsenin uğramadığı bir mekanda takılıyoruım ailem dışında hayatım oldukça iyi gidiyor ama pek çok yeni kişiyle tanıştım çevre edindim ailem dışında her şey iyi gitti.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı