Annem ve babam kavga ediyor

Siz iyi misiniz? Konuya gülücük atıp dalga geçerek konuşmalar falan. Pardon sizin 9 yaşında olduğunuzu unutmuşum.
O arkadaşın zihinsel sorunları var muhtemelen çoğu konuya böyle saçma sapan yorumlar yapıyor, umarım en kısa sürede barışırlar. Sana vereceğim tavsiye kendi psikolojine dikkat etmen mümkün mertebe tartışma olduğu zaman o ortamlarda bulunma. Olgun insanlar nihayetinde. Umarım en kısa sürede ailecek huzura kavuşurusunuz.

Hocam yapacak bir şey yok gibi siz ikisinin arasını bulmak için bir şeyler yapabilirsiniz çocuklarısınız sonuçta size kıyamazlar diye düşünüyorum.

Hocam gerekirse araya siz girin. Şuana kadar yaptığım gözlemler sonucunda 3. bir taraf olduğu an çoğu sorun çözülüyor.
Araya girdim ama babam beni de itip kakar bana da şiddet uygular diye sadece onun elini kolunu indirip "Tamam, sakin ol, yapma." diyebildim.

Araya girdim ama babam beni de itip kakar bana da şiddet uygular diye sadece onun elini kolunu indirip "Tamam, sakin ol, yapma." diyebildim.
Annen suçsuz olduğu halde annene vurmaya kalkarsa babanı durdurmak senin görevin. Gerek polisi arayarak gerek akrabalara söylerek gerekse kaba kuvvetle.

1 bardak çay için kavga çıkarıyorsa baban, sıkıntısı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…