Annenin dişi yüzünden yüzü şişiyor

Denji

Hectopat
Katılım
20 Temmuz 2020
Mesajlar
2.948
Çözümler
2
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar 2 gün önce annemin dişi ağrımaya başlamıştı. Bugün de annemin sol yüzü resmen top gibi şişmiş. Öyle ki gözü neredeyse yok olmuş. Üst dudağı da aynı şekilde. Dişçiye gidelim dedik ama buradaki adını vermek istemediğim bir dişçi hariç herkes kötü yapıyor. İyi yapan dişçi ise çok pahalıya yapıyor ama bizim ise paramız yok. Ne yapmamız lazım lütfen yardım edin.
 
Arkadaşlar 2 gün önce annemin dişi ağrımaya başlamıştı. Bugün de annemin sol yüzü resmen top gibi şişmiş. Öyle ki gözü neredeyse yok olmuş. Üst dudağı da aynı şekilde. Dişçiye gidelim dedik ama buradaki adını vermek istemediğim bir dişçi hariç herkes kötü yapıyor. İyi yapan dişçi ise çok pahalıya yapıyor ama bizim ise paramız yok. Ne yapmamız lazım.

Normal hastaneye gidin (dişçi olmasın) antibiyotik tedavisine başlarlar diye düşünüyorum.
 
Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama maddi durumunuz özele el vermiyorsa en yakın devlet hastanesine randevu alarak gitmeyi düşünebilirsiniz, o şiş de büyük ihtimal dişin olduğu kısımdaki iltihaptan kaynaklanıyordur ki çok beklemeyin derim sağlık bu. Umarım anneniz en yakın zamanda sağlığına kavuşur..
 

Yeni konular

Geri
Yukarı