Ademsh
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- H110M PRO VD-İ5 6500-GTX 750 Tİ-16GB DDR4 3200MHZ
Merhaba, ilk olarak bulunduğum okulun ülkemize bir fayda çıkaracak öğrenci yetiştirmeye uygun disiplin görmüyorum, nerede ise hiçbir şey resmi değil! Tamam gidip okulumuz sıraları kötü şurası kötü böyle böyle demeyeceğim. İlk olarak bahsetmem gerekiyorsa öğretmenler nerdese çoğu derse ya geliyor ya gelmiyor gelende zaten birkaçı ders işliyor diğerleri dersi bile bilmiyor tahtadan falan açıyor bu bir 2. ise öğrencilerden bazıları 70 günü geçen devamsızlıklar bunlar kalmıyor tamam bunları es geçelim.
Okula 3 senedir veya birkaç kişi daha var 2 senedir gelmeyen insanlar sınavlara girmeden bizimle nasıl aynı sınıfta oluyorlar?
Bunu hiçbir mantık yürütemedim geçen sene hiçbir sınava girmeyen çocuk bu sene tekrar geliyor müdür karşılıyor ve 12 sınıfta olduğunu söylüyor ama 11 sınıfta kalması gerek.
CİMER'e şikayet etmeyi düşündüm ama kimin şikayet ettiklerini gördükleri için aram iyice bozulmasın diye bir şey yapmıyorum zaten son sene.
Peki bu okulu ben başka şekilde nasıl şikayet edebilirim anonim şekilde?
Okula 3 senedir veya birkaç kişi daha var 2 senedir gelmeyen insanlar sınavlara girmeden bizimle nasıl aynı sınıfta oluyorlar?
Bunu hiçbir mantık yürütemedim geçen sene hiçbir sınava girmeyen çocuk bu sene tekrar geliyor müdür karşılıyor ve 12 sınıfta olduğunu söylüyor ama 11 sınıfta kalması gerek.
CİMER'e şikayet etmeyi düşündüm ama kimin şikayet ettiklerini gördükleri için aram iyice bozulmasın diye bir şey yapmıyorum zaten son sene.
Peki bu okulu ben başka şekilde nasıl şikayet edebilirim anonim şekilde?