Anonymous Çeviri sosyal medya uygulamalarıma sızıp küfürlü mesaj göndermeye çalıştı

yoksa davadan mı korktun?
Elinde kanıt olmadığı için davadan korktu. @Anonymous Çeviri'yi de ilk kez gördüm, ne olup olmadıklarını bilemiyorum. Net bir yorum yapmam doğru olmaz da gördüğüm kadarıyla bu işten para kazanıyorlar. Kullanıcılarına virüs atacaklarını sanmıyorum, mantıklı gelmiyor ve tescilli de marka ismi muhtemelen. Elde kanıt olmadan marka kötülemek suçtur, iftira suçunu oluşturur. Şu an dava etse Anonymous Çeviri haklı çıkar. Adamlar kaynak kodlarına falan da bakabiliriz diyor, demek ki virüs atma gibi bir amaçları yok.
 
Yeterli gelmediyse noter onaylı isteğinizi alın gelin, gizlilik sözleşmemizi de imzalayın. Hep beraber kaynak kodlarımızı açalım, bakalım. Birlikte arayalım.
Sanmıyorum blöf olduğunu, dediğim gibi yazılımlarını hiç kullanmadım. Net bir şey diyemiyorum da blöf olduğunu sanmıyorum.
 
Tabii kasıtlı marka karalama amacı da olabilir, bilemiyoruz.
Elde yeterli bir kanıt yok, şüphelerim ağır basıyor falan diyor. Muhtemelen indirdiği farklı şeyden virüs bulaştı, bu markayı karalıyor. Kanıt olmadan yazınca da bir şey olmayacak sandı da ciddi iş bunlar. Kanıt olması şart.
 
Blöf olabilir hocam her şeye ihtimal vermek lazım.

Blöf olduğunu sanmıyorum hocam Watch Dogs 2, Dark Souls 3, Shadow of the Tomb Raider gibi yamalarını kullandım. Client de 1 yıla yakındır bilgisayarımda duruyor düzenli olarak her ay Kaspersky ile tam tarama yapmama rağmen hiçbir şey bulmuyor. Arkadaşa ne battı bilmiyorum ama karalamak istedi sonra dava açıp donuna kadar alabileceklerini öğrenince korkup özür diledi bence.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı