C CPasha Zeptopat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #1 Merhaba. Anonymous Çeviri'den paralı üyelik aldım. Resident Evil Village kurulumu yaptığımda virüs programımda trojan virüsü gösteriyor. Bana güvenli yama olduğu söylendi. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2024
Merhaba. Anonymous Çeviri'den paralı üyelik aldım. Resident Evil Village kurulumu yaptığımda virüs programımda trojan virüsü gösteriyor. Bana güvenli yama olduğu söylendi.
Shokikan Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 2.484 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #2 Ben de daha önce kullandım herhangi bir virüs uyarısı almamıştım ve sıkıntı da çıkmamıştı hocam hangi antivirus programını kullanıyorsunuz?
Ben de daha önce kullandım herhangi bir virüs uyarısı almamıştım ve sıkıntı da çıkmamıştı hocam hangi antivirus programını kullanıyorsunuz?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.930 Makaleler 65 Çözümler 1.049 25 Ocak 2024 #3 False-positive, uzun süredir bu işi yapıyorlar. Yama programı olduğu için virüs olmasa bile virüs olarak görmesi normaldir.
False-positive, uzun süredir bu işi yapıyorlar. Yama programı olduğu için virüs olmasa bile virüs olarak görmesi normaldir.