Anormal uyku sorunu nasıl giderilir?

A4B DayI

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. Şimdi direkt diyenler çıkacak doktora gitmek varken neden buraya yazıyorsun diye. 2 kez gittim 2 kez de vücudumda bir anormallik olmadığı söylendi. İşten gece 12'de çıkiyorum, bir 2 saat bilgisayarda takılıp yatıyorum, gece 2 gibi uykuya direkt dalabiliiyorum fakat uyanma konusunda ciddi problemim var. Saat 2'de işbaşı yapıyorum 2'ye 20 kala zor bela kalkıyorum, alarmlarımı bile duymuyorum. Sizce neden kaynaklanıyor olabilir, nasıl çözebilirim?

İyi günler. Şimdi direkt diyenler çıkacak doktora gitmek varken neden buraya yazıyorsun diye. 2 kez gittim 2 kez de vücudumda bir anormallik olmadığı söylendi. İşten gece 12'de çıkiyorum, bir 2 saat bilgisayarda takılıp yatıyorum, gece 2 gibi uykuya direkt dalabiliiyorum fakat uyanma konusunda ciddi problemim var. Saat 2'de işbaşı yapıyorum 2'ye 20 kala zor bela kalkıyorum, alarmlarımı bile duymuyorum. Sizce neden kaynaklanıyor olabilir, nasıl çözebilirim?

Hocam 2'den sonra yattığın uyku çok verimli olmuyor.
Bende sırf eski işimden vardiya konusunda haksızlık yapıldığı için çıkmıştım.
İmkanınız var ise sabah gitmek isteyin işe.

Hocam 2'den sonra yattığın uyku çok verimli olmuyor.
Bende sırf eski işimden vardiya konusunda haksızlık yapıldığı için çıkmıştım.
İmkanınız var ise sabah gitmek isteyin işe.

Maalesef eleman eksikliğinden dolayı sabaha geçemiyorum bir şekilde çözmem lazım spora bile gidemez oldum çok kötü bir durumun içine düştüm :D

Geri
Yukarı