Antalya'da 4 saat arayla 2 kez deprem oldu!

Öyle kesinlikle, 5.45 sınavını geçti Antalya. En azından şimdilik bir yapı hasarı duymadım. Umarım daha büyüğünü yaşamayız.

Geçmiş olsun. Deprem korkusu başka bir şeye benzemiyor paranoyak yapıyor insanı.

Antalya'da yıkıcı bir deprem olması biraz zor çünkü Türkiye'nin görece az riskli yerlerinden. Çok da endişelenmeyin deprem konusunda.

Dediğim gibi korktugum deprem değil bina. Bina kötü olunca 6-7 deprem bile yıkıcı oluyor.

Dediğim gibi korktugum deprem değil bina. Bina kötü olunca 6-7 deprem bile yıkıcı oluyor.
Benim de demek istediğim o, Antalya'da kötü binaların yıkılması bile çok düşük bir ihtimal, evet başta böyle inşa edilmemeliydi tabii ki ancak Antalya bu konuda daha güvenli diğer şehirlere göre, en azından merkezi bu şekilde.

Ben de ilk defa hissettim tam technopat ta bir şeyler okuyordum. Oturduğum koltuk masa gitti geldi resmen. 13:21'de ki depremde. Gerçekten şoka giriyorsun anlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…