Yosun, sidik arasında yüzmek isteyenler için cennet bir yer.Bursa'ya bekleriz.![]()
Yosun, sidik arasında yüzmek isteyenler için cennet bir yer.Bursa'ya bekleriz.![]()
Yeni anladığınıza sevindim Recep Bey.Yıllar boyunca İzmirliler İzmir'i abarttılar da abarttılar. Gazladılar da gazladılar. Ama bugün gerçeği söylemenin vakti geldi! Antalya İzmir'e bin basar dostlar. İzmir şişirilmiş bir balondur(!) Antalya ise bir cenetttir.
Yani mübalağa bir yana, Antalya gerçekten de mükemmel bir yer. Yani bu ülkede taşınabilirm diyebileceğim kadar güzel. En çok da halen laik olmasını sevdim. İstanbul ne yobaz, ne pis bir şehirmiş yahu. İzmir bile Antalya yanında yobaz kalıyor. Antalya apayrı bir seviyede. Bundan sonra her yerde Antalya övüyorum.
Yosun, sidik arasında yüzmek isteyenler için cennet bir yer.![]()
Bursa'da yaşıyorum ilçesinin bir önemi yok. Denizi berbat. Ege veya Akdeniz'e gittikten sonra Marmara'da yüzmek çok keyifsiz (deniz).Neresinde yaşadığınızı sorabilir miyim?
Bursa'da yaşıyorum ilçesinin bir önemi yok. Denizi berbat. Ege veya Akdeniz'e gittikten sonra Marmara'da yüzmek çok keyifsiz (deniz).
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.