6 617652 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 316 4 Şubat 2024 #11 Altunay_TR dedi: Taksit ile almanızı öneririm. Sonuçta taksit yapınca fiyat artmıyor. İndirimin bitme olasılığı da var. Bu sizin için çok kötü olur. Taksit seçenekleri: Genişletmek için tıkla... Sağ olun, ben para biriktirince alacağım. İndirim bitse bile alacağım. Tavsiyeleriniz için teşekkürler .
Altunay_TR dedi: Taksit ile almanızı öneririm. Sonuçta taksit yapınca fiyat artmıyor. İndirimin bitme olasılığı da var. Bu sizin için çok kötü olur. Taksit seçenekleri: Genişletmek için tıkla... Sağ olun, ben para biriktirince alacağım. İndirim bitse bile alacağım. Tavsiyeleriniz için teşekkürler .
A Altunay_TR Picopat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 297 Çözümler 1 4 Şubat 2024 #12 617652 dedi: Sağ olun, ben para biriktirince alacağım. İndirim bitse bile alacağım. Tavsiyeleriniz için teşekkürler . Genişletmek için tıkla... Tamam, sizin kararınız. Umarım indirim bitmez. İyi günler dilerim.
617652 dedi: Sağ olun, ben para biriktirince alacağım. İndirim bitse bile alacağım. Tavsiyeleriniz için teşekkürler . Genişletmek için tıkla... Tamam, sizin kararınız. Umarım indirim bitmez. İyi günler dilerim.
6 617652 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 316 4 Şubat 2024 #13 Altunay_TR dedi: Tamam, sizin kararınız. Umarım indirim bitmez. İyi günler dilerim. Genişletmek için tıkla... Umarım bitmez, ama dediğim gibi bitse bile alacağım. İyi günler .
Altunay_TR dedi: Tamam, sizin kararınız. Umarım indirim bitmez. İyi günler dilerim. Genişletmek için tıkla... Umarım bitmez, ama dediğim gibi bitse bile alacağım. İyi günler .
clazz Hectopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 624 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #14 617652 dedi: Güzel bir fikir. Evde Kayserispor'un 2018/19 iç saha forması var. O forma Nike olduğu için, o formadan yola çıkarak doğru bedeni bulabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Biraz daha yeni olsa daha iyi çünkü sezonlara göre bedenler değişebiliyor. Nike mağazasından bakabilirsiniz.
617652 dedi: Güzel bir fikir. Evde Kayserispor'un 2018/19 iç saha forması var. O forma Nike olduğu için, o formadan yola çıkarak doğru bedeni bulabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Biraz daha yeni olsa daha iyi çünkü sezonlara göre bedenler değişebiliyor. Nike mağazasından bakabilirsiniz.
6 617652 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 316 6 Şubat 2024 #15 clazz dedi: Biraz daha yeni olsa daha iyi çünkü sezonlara göre bedenler değişebiliyor. Nike mağazasından bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anladım. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim . @Altunay_TR Çubuklu formayı alacaktım, ama mavi formayı daha çok beğendim ve aldım hocam. Bana çok yardımcı oldunuz. Teşekkürler . Dosya Ekleri 1707933163242.jpg 173 KB · Görüntüleme: 20 1707933841948.jpg 195,1 KB · Görüntüleme: 26 Son düzenleme: 14 Şubat 2024
clazz dedi: Biraz daha yeni olsa daha iyi çünkü sezonlara göre bedenler değişebiliyor. Nike mağazasından bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anladım. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim . @Altunay_TR Çubuklu formayı alacaktım, ama mavi formayı daha çok beğendim ve aldım hocam. Bana çok yardımcı oldunuz. Teşekkürler .
A Altunay_TR Picopat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 297 Çözümler 1 17 Şubat 2024 #16 617652 dedi: Anladım. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim . @Altunay_TR Çubuklu formayı alacaktım, ama mavi formayı daha çok beğendim ve aldım hocam. Bana çok yardımcı oldunuz. Teşekkürler . Genişletmek için tıkla... Biraz geç gördüm, kusura bakmayın. İyi günlerde kullanın hocam.
617652 dedi: Anladım. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim . @Altunay_TR Çubuklu formayı alacaktım, ama mavi formayı daha çok beğendim ve aldım hocam. Bana çok yardımcı oldunuz. Teşekkürler . Genişletmek için tıkla... Biraz geç gördüm, kusura bakmayın. İyi günlerde kullanın hocam.
6 617652 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 316 17 Şubat 2024 #17 Altunay_TR dedi: Biraz geç gördüm, kusura bakmayın. İyi günlerde kullanın hocam. Genişletmek için tıkla... Önemli değil. Çok teşekkürler .
Altunay_TR dedi: Biraz geç gördüm, kusura bakmayın. İyi günlerde kullanın hocam. Genişletmek için tıkla... Önemli değil. Çok teşekkürler .