Üzgün Makaron
Hectopat
WD çöptür aksini iddia eden bulamadım bişeyBen Windows 10 Defender'a güveniyorum antivirüs indirmedim.
WD çöptür aksini iddia eden bulamadım bişeyBen Windows 10 Defender'a güveniyorum antivirüs indirmedim.
Olay hakkında biraz daha detay vermeni rica edeceğim, inanmadığımdan değil. Defender'de kalmak isteyen kullanıcılara bu sebepten ötürü ince ayar yapmasını öneririm ki Defender asla ve asla yetersiz bir program değildir. Oldukça iyi bir koruma kabiliyeti mevcut, Windows'un gömülü diğer güvenlik özellikleriyle birlikte sistemi gayet korunaklı hale getirmeniz mümkün. Aynı zamanda uyumluluk ve kullanıcı gizliliği bakımından diğer vendörlere karşı avantajlı durumda.Bu insanlar arasına bende dahilim. Bende Defender yeterli diyenlerdendim sonra virüs yiyince yetersizliğini anladım.
Olay hakkında biraz daha detay vermeni rica edeceğim, inanmadığımdan değil. Defender'de kalmak isteyen kullanıcılara bu sebepten ötürü ince ayar yapmasını öneririm ki Defender asla ve asla yetersiz bir program değildir. Oldukça iyi bir koruma kabiliyeti mevcut, Windows'un gömülü diğer güvenlik özellikleriyle birlikte sistemi gayet korunaklı hale getirmeniz mümkün. Aynı zamanda uyumluluk ve kullanıcı gizliliği bakımından diğer vendörlere karşı avantajlı durumda.
Kendine güveniyorsan bir şey olmaz.
Merhaba dostlar, yakın zamanda sistemimi kuracağım. Anti virüs yüklemeli miyim?
Korsanla işim olmaz. Normal bir kullanıcı gibi kullanıyorum interneti. Torrent asla kullanmam.
Kaspersky gibi bir yazılım performansı düşürür mü 1-2FPS olsa bile?
Aynen virüs bulaşınca "benim kendime güvenim var" dersin.
Belleği bilgisayara taktın ve hiçbir müdahele olmadan kendi kendine yürütülebilmeyi başardı mı?Basit bir flash autorun virüsü yüzünden Windows'u kullanamaz oldum. Defender falan hiçbir şey yapamadı. Kaspersky rescue disk sayesinde kurtuldum.
Belleği bilgisayara taktın ve hiçbir müdahale olmadan kendi kendine yürütülebilmeyi başardı mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.