HataVerenGuncelleme
Hectopat
Full legal takılıyorsanız gerek yok. Zaten çoğu firma uygulamalarını koruyor bir şekilde. Telefon için play store güvenlik sağlıyor. APK vs. indirmiyorsanız.
Telefon Redmi 9t, yeni nesil iPhone falan değil. Birileri arada fotoğraf, dosya vb. gönderiyor download atıyorum. Onun için dedim.
Güvenlik sistemi zayıf olabilir.
drive.google.com
Telefondu hocam.Kendimi bildim bileli kullanmam gereksiz, sistemi yoran virüs olunca da bulamayan çöp yazılımlar bunlar. Bilgisayar kullanmasını bilene şart mart değil.
Cevabım aynı. Bu tarz uygulamalar yükten başka bir şey değil. Geçen bir yakınımın telefonu adware yemiş en az 2-3 tane anti virüsle taramama rağmen virüsü bir türlü bulamadılar. En sonunda adblock'lu DNS ile kısmen de olsa çözdük, sanırım format atmak zorunda kaldı telefona. Bunlar öyle bilinmedik anti virüsler de değildi.Telefondu hocam.
Bu arada benim telefonum android ve güncel bi iphone falan değil biraz daha eski. Sorun olmaz dimi?Cevabım aynı. Bu tarz uygulamalar yükten başka bir şey değil. Geçen bir yakınımın telefonu adware yemiş en az 2-3 tane anti virüsle taramama rağmen virüsü bir türlü bulamadılar. En sonunda adblock'lu DNS ile kısmen de olsa çözdük, sanırım format atmak zorunda kaldı telefona. Bunlar öyle bilinmedik anti virüsler de değildi.
Birazcık ne yaptığınıza dikkat edin şüpheli linklere tıklamayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.