Anti-Virüs kullanmalı mı?

Telefon Redmi 9t, yeni nesil iPhone falan değil. Birileri arada fotoğraf, dosya vb. gönderiyor download atıyorum. Onun için dedim.

Güvenlik sistemi zayıf olabilir.

Bırakın bu kadar tedirgin olmayı gerek yok ki illia korkuyorsun Avast vb. avlere bakabilirsin ben para hileli coc indirdiğimde reklam virusu yemiştim Avast kaldırmıştı

Hem bilgisayar hem telefonda antivirüs kullanmıyorum. Hayatımın yarısından fazlası crack uygulamalarla geçmiştir. Güvenilir sabit bir yerden indirdiğin sürece hiçbir şey olmuyor. Virüs yiyenler nasıl beceriyorsa yiyorlar :D şahsen kullanmaya gerek yok. False positive verip kafamı ütülüyordu hepden kapattım bende. Hayatımda 1 kere bile virüs yemedim bundan da eminim.

Telefondu hocam.
Cevabım aynı. Bu tarz uygulamalar yükten başka bir şey değil. Geçen bir yakınımın telefonu adware yemiş en az 2-3 tane anti virüsle taramama rağmen virüsü bir türlü bulamadılar. En sonunda adblock'lu DNS ile kısmen de olsa çözdük, sanırım format atmak zorunda kaldı telefona. Bunlar öyle bilinmedik anti virüsler de değildi.

Birazcık ne yaptığınıza dikkat edin şüpheli linklere tıklamayın.

Cevabım aynı. Bu tarz uygulamalar yükten başka bir şey değil. Geçen bir yakınımın telefonu adware yemiş en az 2-3 tane anti virüsle taramama rağmen virüsü bir türlü bulamadılar. En sonunda adblock'lu DNS ile kısmen de olsa çözdük, sanırım format atmak zorunda kaldı telefona. Bunlar öyle bilinmedik anti virüsler de değildi.

Birazcık ne yaptığınıza dikkat edin şüpheli linklere tıklamayın.
Bu arada benim telefonum android ve güncel bi iphone falan değil biraz daha eski. Sorun olmaz dimi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı