Antidepresandan çekinenlere: Kullanıp bırakmış birinin tecrübeleri

@yigidyum hocam şu an nasılsınız?
Şu anda ilaçla alakalı herhangi bir sorun yaşamıyorum. İlacı bırakalı 2 sene falan oldu sanırım, tüm yan etkiler yaklaşık 1 ay içinde geçtikten sonra sıradan hayatıma döndüm. İlaç kullandığım dönemki kadar iyi değilim, ama ilaca başlamadan önceki dönem kadar da kesinlikle kötü değilim. Buradan da yanlış sonuç çıkmasın, "kötüyüm" demiyorum, ilaç kullanırken çok normal olarak biraz daha rahattım o kadar. %75-80 sorunlarımı aştım diyebilirim. Bunun terapiyle de çok ilgisi olduğu aşikar ama.

Antidepresan, acıdan elemden kederden uyuyarak kaçma yoludur. Sizi kısa süre rahatlatır ama daha sonra yaşayacağınız kilo artışı ve motor becerilerde zayıflama size 1 ayı 1 yıla mal edecek seviyede pahalıya patlar. 8 yaşından 22 yaşına çeşitli nedenlerden ve aralıklı psikolojik tedaviye mecbur bırakılmış bir ağabeyinizden cevap... Size desem ki ''Arkadaşlarınızla vakit geçirin sosyalleşin, hobi edinin'' boşa.. Neden? Cevap basit : Öve öve bitiremedikleri, insanı mahveden TÜRK AİLE YAPISI!

@ATA 1881 knk sana bişey dicem bende ağır seviyede okb hastasıyım ilaç kullancam bu ilaçlar benim cinsel isteğimi azaltırmı mast isteğimi falan????

@ATA 1881 kanka sana bir şey diyeceğim bende ağır seviyede OKB hastasıyım ilaç kullanacağım bu ilaçlar benim cinsel isteğimi azaltırmı mast isteğimi falan?

Hocam doktorlar mast seçeneği üzerinde durmuyorlar. Evliysen cinsel hayattan bahsediyorlar. Sonuç olarak benim cinsel isteğimi çok azalttı. Son dönemimden önce birkaç ay mast ihtiyacı duymadım. Sonra bir ara denedim yaptım son olarakta dini sebeblerle tamamen bıraktım mastı. Zaten cekeceğim kadar cektim yaş geldi 30'a

mide koruyucu kullanıyım kullanmıyım lustral çok fena mide bulantısı yapıyor bende onu bi çözemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…