TheShelt Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.447 Çözümler 4 17 Mart 2021 #21 Tc_hamza dedi: Android için diyorum. Kendisi virüsse zaten play store'da olmaz. Genişletmek için tıkla... Play Store tamamen temiz bir uygulama deposu değil. Avast'ın orada olması kafanı karıştırmasın.
Tc_hamza dedi: Android için diyorum. Kendisi virüsse zaten play store'da olmaz. Genişletmek için tıkla... Play Store tamamen temiz bir uygulama deposu değil. Avast'ın orada olması kafanı karıştırmasın.
Tc_hamza Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 804 Çözümler 5 Yer Bursa/İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #22 TheShelt dedi: Play Store tamamen temiz bir uygulama deposu değil. Avast'ın orada olması kafanı karıştırmasın. Genişletmek için tıkla... O zaman AVG antivirüs indiririm.
TheShelt dedi: Play Store tamamen temiz bir uygulama deposu değil. Avast'ın orada olması kafanı karıştırmasın. Genişletmek için tıkla... O zaman AVG antivirüs indiririm.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 17 Mart 2021 #23 Tc_hamza dedi: O zaman AVG antivirüs indiririm. Genişletmek için tıkla... Arkadaşı kaale almana gerek yok. AVG de Avast ürününün markalanmış hali, arada bir fark yok. Bulduğu dosyaları karantinaya almış. Yapman gereken bir şey olduğunu sanmıyorum.
Tc_hamza dedi: O zaman AVG antivirüs indiririm. Genişletmek için tıkla... Arkadaşı kaale almana gerek yok. AVG de Avast ürününün markalanmış hali, arada bir fark yok. Bulduğu dosyaları karantinaya almış. Yapman gereken bir şey olduğunu sanmıyorum.
Nemai Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.187 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #24 Tc_hamza dedi: O zaman AVG antivirüs indiririm. Genişletmek için tıkla... Hocam Kaspersky önerimizdir. AVG'yi sanırım Avast satın almıştı bir de. Kaspersky indirip tam tarama yapın antivirüs programına para vermek istemiyorsanız.
Tc_hamza dedi: O zaman AVG antivirüs indiririm. Genişletmek için tıkla... Hocam Kaspersky önerimizdir. AVG'yi sanırım Avast satın almıştı bir de. Kaspersky indirip tam tarama yapın antivirüs programına para vermek istemiyorsanız.
Ö Ömer Emin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #25 Tc_hamza dedi: O zaman AVG antivirüs indiririm. Genişletmek için tıkla... Bruh.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #26 Sildim demişsiniz, Avast da onları karantinaya almış. Sıkıntı olmamalı. Sistemde herhangi bir performans düşmesi, kararsızlık var mı?
Sildim demişsiniz, Avast da onları karantinaya almış. Sıkıntı olmamalı. Sistemde herhangi bir performans düşmesi, kararsızlık var mı?
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 18 Mart 2021 #27 Avast virüs falan değildir. Zararlıları sildiyseniz bir sorun yok. Avast ile devam edin.