Antivirüs tavsiyesi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izleyerek 90 günlük Kaspersky antivirüs programını kullanabilirsin. Burada da makalesi var sanırım da bulamadım. Eğer beğenirsen kendin satın alıp kullanabilirsin. Benim de tavsiyim Kaspersky.

Makale de bu, buradan yola çıkarak yapabilirsin.

Free olanı kullansam bir eksiklik olur mu tam sürüm ile arasında.

Ben ücretsiz versiyonu nu denemedim hiç peki ne yaptım? Ücretli olan bir pakedi 1 aylık deneme sürümüyle kullandım süresi dolunca tekrar başka bir e-posta adresinden kullanmaya devam ettim. Temp mail kullansanız da olur zaten size bir bildirim yollamıyor satış dışında.

Hocam ücretsiz yerine 10 TL verip key alabilirsin. Trend Micro Maximum Security kullandığım program senin için fazlasıyla yeterli olur normal fiyatı 430 TL GittiGidiyor'dan 10 TL alabilirsin ben 3 yıldır kullanıyorum. Ayrıca 3 bilgisayara aktif edebilirsin telefonda dahil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı