Trojan067 Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #11 EkmekArasıRam dedi: Kaspersky ile tam tarama yap. Ardından virüs çıkarsa sildir. Eğer virüs yediğin zamandan önceye ait bir restore point var ise onu kullan. Genişletmek için tıkla... Restore point nedir? TheyCallMeProphet dedi: Hocam Kaspersky veya Malwarebytes ile taratabilirsiniz. Bu virüs programlark piyasadaki en iyileri. Genişletmek için tıkla... Virüsleri temizler değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2023
EkmekArasıRam dedi: Kaspersky ile tam tarama yap. Ardından virüs çıkarsa sildir. Eğer virüs yediğin zamandan önceye ait bir restore point var ise onu kullan. Genişletmek için tıkla... Restore point nedir? TheyCallMeProphet dedi: Hocam Kaspersky veya Malwarebytes ile taratabilirsiniz. Bu virüs programlark piyasadaki en iyileri. Genişletmek için tıkla... Virüsleri temizler değil mi?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 21 Nisan 2023 #12 Trojan067 dedi: Çalıştırmıştım PC'ye bulaşmış mıdır? Genişletmek için tıkla... Kasperksy ile taramanız gerekiyor sistemi. DNS ayarlarını değiştirmiş olabilir.
Trojan067 dedi: Çalıştırmıştım PC'ye bulaşmış mıdır? Genişletmek için tıkla... Kasperksy ile taramanız gerekiyor sistemi. DNS ayarlarını değiştirmiş olabilir.
TheyCallMeProphet Hectopat Kek günü Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 340 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #13 Trojan067 dedi: Restore point nedir? Virüsleri temizler değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Yine söylüyorum bu programlar piyasadaki en iyi programlar.
Trojan067 dedi: Restore point nedir? Virüsleri temizler değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Yine söylüyorum bu programlar piyasadaki en iyi programlar.
Trojan067 Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #14 300319 dedi: Kaspersky ile taramanız gerekiyor sistemi. DNS ayarlarını değiştirmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Kontrol edeyim mi ne yapmam lazım. Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur. www.kaspersky.com.tr Trojan067 dedi: Kontrol edeyim mi ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Bu değilmi. @TheyCallMeProphet 300319 dedi: Kaspersky ile taramanız gerekiyor sistemi. DNS ayarlarını değiştirmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam o dosyadakileri bulmadı sanırsam yoksa bunlardan biri mi? 300319 dedi: Kaspersky ile taramanız gerekiyor sistemi. DNS ayarlarını değiştirmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam tam taratma yaptım bunlar çıktı şimdi temizlendimi. Son düzenleme: 21 Nisan 2023
300319 dedi: Kaspersky ile taramanız gerekiyor sistemi. DNS ayarlarını değiştirmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Kontrol edeyim mi ne yapmam lazım. Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur. www.kaspersky.com.tr Trojan067 dedi: Kontrol edeyim mi ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Bu değilmi. @TheyCallMeProphet 300319 dedi: Kaspersky ile taramanız gerekiyor sistemi. DNS ayarlarını değiştirmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam o dosyadakileri bulmadı sanırsam yoksa bunlardan biri mi? 300319 dedi: Kaspersky ile taramanız gerekiyor sistemi. DNS ayarlarını değiştirmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam tam taratma yaptım bunlar çıktı şimdi temizlendimi.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 21 Nisan 2023 #15 Bunlar Cheat Engine ile ilgili. Oyun dosası değil bunlar.
Trojan067 Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #16 300319 dedi: Bunlar Cheat Engine ile ilgili. Oyun dosası değil bunlar. Genişletmek için tıkla... O zaman virüs bulaşmamışmı. 300319 dedi: Bunlar Cheat Engine ile ilgili. Oyun dosası değil bunlar. Genişletmek için tıkla... Bulaştıysa gözükmüyor mu?
300319 dedi: Bunlar Cheat Engine ile ilgili. Oyun dosası değil bunlar. Genişletmek için tıkla... O zaman virüs bulaşmamışmı. 300319 dedi: Bunlar Cheat Engine ile ilgili. Oyun dosası değil bunlar. Genişletmek için tıkla... Bulaştıysa gözükmüyor mu?
TheyCallMeProphet Hectopat Kek günü Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 340 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #17 Trojan067 dedi: O zaman virüs bulaşmamışmı. Bulaştıysa gözükmüyor mu? Genişletmek için tıkla... Bulaşmamış hocam gözünüz aydın.
Trojan067 dedi: O zaman virüs bulaşmamışmı. Bulaştıysa gözükmüyor mu? Genişletmek için tıkla... Bulaşmamış hocam gözünüz aydın.
Trojan067 Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #18 TheyCallMeProphet dedi: Bulaşmamış hocam gözünüz aydın. Genişletmek için tıkla... Bulaşsa antivirüs bulurdu değil mi reis çok tedirginim PC'yi yeni topladım 4 yıl para biriktim ekran kartı bir gitse 15k.
TheyCallMeProphet dedi: Bulaşmamış hocam gözünüz aydın. Genişletmek için tıkla... Bulaşsa antivirüs bulurdu değil mi reis çok tedirginim PC'yi yeni topladım 4 yıl para biriktim ekran kartı bir gitse 15k.
TheyCallMeProphet Hectopat Kek günü Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 340 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #19 Trojan067 dedi: Bulaşsa antivirüs bulurdu değil mi reis çok tedirginim PC'yi yeni topladım 4 yıl para biriktim ekran kartı bir gitse 15k. Genişletmek için tıkla... Kaspersky karşılaştırmalarda yüksek puan almış bir program hocam bulurdu tabii.
Trojan067 dedi: Bulaşsa antivirüs bulurdu değil mi reis çok tedirginim PC'yi yeni topladım 4 yıl para biriktim ekran kartı bir gitse 15k. Genişletmek için tıkla... Kaspersky karşılaştırmalarda yüksek puan almış bir program hocam bulurdu tabii.
Trojan067 Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #20 TheyCallMeProphet dedi: Kaspersky karşılaştırmalarda yüksek puan almış bir program hocam bulurdu tabii. Genişletmek için tıkla... MB ile taradım. TheyCallMeProphet dedi: Kaspersky karşılaştırmalarda yüksek puan almış bir program hocam bulurdu tabii. Genişletmek için tıkla... Bir de onunla tarıcam.
TheyCallMeProphet dedi: Kaspersky karşılaştırmalarda yüksek puan almış bir program hocam bulurdu tabii. Genişletmek için tıkla... MB ile taradım. TheyCallMeProphet dedi: Kaspersky karşılaştırmalarda yüksek puan almış bir program hocam bulurdu tabii. Genişletmek için tıkla... Bir de onunla tarıcam.