Antivirüslerin Gizlilik Anlaşmaları

Mesela Kaspersky'ın ayarlarına bakıp bunları da kapatmak gerek, adamlar varsayılan olarak açık şekilde veriyor. Başta da sormuyor Her uygulamada artık yapılması gereken bir şey. Bir de VPN'i silmek tabii Adware...

Kaspersky'nin Avrupa sürümünü kurarak Gdpr'ın sağladığı veri paylaşım ayarını kapatabildiğinizi ekleyeyim ayrıca.

Eki Görüntüle 1231947

GDPR bizi kapsamıyor ama yine toplayabilir mi hocam. Masaüstüne kurarken yanlış hatırlamıyorsam mobil antivirüs kurulum aşamasında Avrupa Birliği ülkesi ise seçin gibi seçenek yok diye biliyorum ama.

GDPR bizi kapsamıyor ama yine toplayabilir mi hocam. Masaüstüne kurarken yanlış hatırlamıyorsam mobil antivirüs kurulum aşamasında Avrupa Birliği ülkesi ise seçin gibi seçenek yok diye biliyorum ama.
Bir temenni bu. IP'den konum bulup Avrupa'da değilsiniz diyip toplamaya başlarsa bir şey diyemeyiz ama umursamazlarsa toplamazlar.

Yapılan üçkağıt oluyor fakat buna aynı şekilde cevap vereceklerini düşünmüyorum verinin toplanmasına baştan razı olmaktan iyidir.

GDPR kapsamında olsak çok iyi olurdu çok sıkı koruma politikası var çünkü. WhatsApp GDPR yüzüne Avrupa Birliği ülkelerinden veri toplama iznini isteyemiyordu.

İfadeler: acv

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…