A ArifCanTR Hectopat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 21 1 Temmuz 2019 #11 24099 dedi: @ArifCanTR Gereksiz polemiğe gerek yok. Zamanını da almıyorum. Konuda Windows 8 ve 10 yazıyor ona göre cevap verdim. Genişletmek için tıkla... Akıl bey lütfen iyi araştırıp sonra cevap verin sizinle tartışmak istemem bu arada bana bu konuda yardım ettiğniz için teşekkür ederim
24099 dedi: @ArifCanTR Gereksiz polemiğe gerek yok. Zamanını da almıyorum. Konuda Windows 8 ve 10 yazıyor ona göre cevap verdim. Genişletmek için tıkla... Akıl bey lütfen iyi araştırıp sonra cevap verin sizinle tartışmak istemem bu arada bana bu konuda yardım ettiğniz için teşekkür ederim
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.784 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2019 #12 Antimalware, Windows Defender için gerçek zamanlı koruma hizmetidir. Gerçek zamanlı korumayı kapatırsanız bu hizmet durdurulacaktır.
Antimalware, Windows Defender için gerçek zamanlı koruma hizmetidir. Gerçek zamanlı korumayı kapatırsanız bu hizmet durdurulacaktır.