Antremandan Sonra Ağrı Olmuyor

Harry Ahmet

Hectopat
Arkadaşlar spora başlayalı yaklaşık 1 ay oldu. Başladığım ilk gün 5 güne yakın bir ağrı oldu. Hamlık ağrısı da denilebilir. Sonra kendimi ne kadar zorlasam da antremandan sonra ağrı olmuyor. Antreman esnasında gayet güzel kaslarım yanıyor 12 tekrardan sonra en fazla 1 veya 2 tekrar daha yapabiliyorum. Ağırlık seçimini arttırsam vücudumda ağrı olmuyor. Bu durum beni gelişemiyorsun boşa gidiyorsun psikolojisine sürüklüyor. Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim? Ağrı yoksa gelişimde mi yok?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gelişmiyorsun diye bir şey yok, idmana gidip kaslara hasar veriyorsan gelişirsin olay bu kadar basit.
İçinin rahatlaması için de bu videoyu izleyebilirsin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zamanın varsa tüm videolarını izle bilgi haznene +10 Puan daha yazacağına garanti veririm. Benim hayatıma büyük bir etkisi olan bir insandır kendisi. Emir İnalbay.

Arkadaşlar spora başlayalı yaklaşık 1 ay oldu. Başladığım ilk gün 5 güne yakın bir ağrı oldu. Hamlık ağrısı da denilebilir. Sonra kendimi ne kadar zorlasam da antremandan sonra ağrı olmuyor. Antreman esnasında gayet güzel kaslarım yanıyor 12 tekrardan sonra en fazla 1 veya 2 tekrar daha yapabiliyorum. Ağırlık seçimini arttırsam vücudumda ağrı olmuyor. Bu durum beni gelişemiyorsun boşa gidiyorsun psikolojisine sürüklüyor. Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim? Ağrı yoksa gelişimde mi yok?

Antrenman sırasında kası hissediyorsan problem yoktur. Sana verebileceğim tek tavsiye, hareketi doğru yapman olacaktır. Ağırlığı arttırıp millete gösteriş yapacağım derken hareketi yanlış yapma. Daha sonra kas gelişimi ve sağlığından olma.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı