devsosisli
Decapat
Daha fazla
Ben en az %25 yagliydim antrenman olarak sunu yapiyorum faydasini gordum.
Ptesi.
Fullbody + bacak oncesi 20dk kardiyo bacagi isitican (bacagi basta yapma sonda yap yoksa yapmazsan derman kalmiyor)
Sali.
60dk sadece kardiyo ve vucudu dinlendiriyorum butun gun agirlik kaldirmiyorum.
Carsamba.
Fullbody + bacak oncesi 20dk kardiyo sonra bacagi isitican(bacagi basta yapma sonda yap yoksa yapmazsan derman kalmiyor)
Persembe.
60dk sadece kardiyo ve vucudu dinlendiriyorum butun gun agirlik kaldirmiyorum.
Cuma.
Fullbody + bacak oncesi 20dk kardiyo sonra bacagi isitican(bacagi basta yapma sonda yap yoksa yapmazsan derman kalmiyor)
Cunartesi pazar dinlenme ve imkan olursa salon disinda yuruyorum surekli ve asansor yuruyen merdiven kullanmiyorum.
Beslenme olarak.
Sivi olarak sadece su iciyorum ve spor sonrasi mineralli sade soda.
Spor oncesi ne varsa yiyorum saglikli cunku sporda guc lazim kahve rengi turunde ekmek de yiyorum yoksa agirlik kalkmiyor.
Spor sonrasi fazla karbonhidrat almamaya calisiyorum elimden geldigince unlu mamullerden uzak durmak lazim. Ama princ ve abartmadan makwrna yiyorum. Daha duzgun karbonhidrat vardir fakat ben imkan dahilinde böyle seyler yiyorum.
Neden sadece bacak çalıştığımızı anlamadım hiç üst vücut yok mu?
Dediklerinizi anladım fakat son bir sorum var. Bölgesel çalışacağım ama YouTube da video lar arıyorum fakat bulamıyorum bana üst vücut ve alt vücut antreman programı önerir misinizFull body programlarda zaten bacakta vardır adı üstünde.Olimpiyat olmayacaksanız koşarak kaslanamazsınız eğerki sadece calisthenics yapacaksanız zorlu olacaktır dumbell kaldırıp indirmeye benzemiyor. Ben kendim fitness yapıyorum bölgesel sağlıklı beslenip spor yapıcaksınız alt tarafı nesini anlamadınız ben onu anlamadım siz calisthenics yapmaya neden çalışıyorsunuz ki? Yağ oranın düşecekse düşük karbonhidrat yüksek protein kaliteli yağ alman gerekir salata yap içine zeytinyağı damlat yanına da tavuk yap akşamları sabahları da yumurta haşla.
Bacak antrenmanı öncesi 20 dk amelilik.hayır full body calısıyorsun bütün vücüdu yani sadece bacagı sona al yoksa enerji kalmıyor ve bacagı ısıtmadan squat tarzı bacakları calısma demek istedim yoksa sakatlanabilirsin
1. Gün Göğüs Arka kolDediklerinizi anladım fakat son bir sorum var. Bölgesel çalışacağım ama YouTube da video lar arıyorum fakat bulamıyorum bana üst vücut ve alt vücut antreman programı önerir misiniz
Ben göğüsten sonra omuz pressi mantıklı bulmuyorum yada en azından bir günü omuz odaklı itiş yap normalde ohp de 40-40 yapıyorum göğüsten sonra girince 20kgle bile zorlanıyorum.Bu antreman programı nasıl internetten alıp kendime göre değiştirdim
Bu antrenman programı nasıl internetten alıp kendime göre değiştirdim
Bu antrenman programı nasıl internetten alıp kendime göre değiştirdim
Bide bacak hareketlerin zaten az omuzu bacakla birleştir tavsiyem.Bu antreman programı nasıl internetten alıp kendime göre değiştirdim
Omuzdan sonra bacak girersin.Ben göğüsten sonra omuz pressi mantıklı bulmuyorum yada en azından bir günü omuz odaklı itiş yap normalde ohp de 40-40 yapıyorum göğüsten sonra girince 20kgle bile zorlanıyorum.
Biceps leg curl yazdığın construction curl mü?
Full aynı biceps hareketlerini yazma uzun baş ve brachialis odaklı da hareket koy hammer curl Z bar curl gibi onun dışında arka omuzu sırtın sonuna koy sırta girmeden önce arka omzunu yorup performansını düşürme sırtta zaten yorulmuş olacak reverse fly la iyice yıpratırsın en son.
Bide bacak hareketlerin zaten az omuzu bacakla birleştir tavsiyem.
Ben göğüsten sonra omuz pressi mantıklı bulmuyorum ya da en azından bir günü omuz odaklı itiş yap normalde ohp de 40-40 yapıyorum göğüsten sonra girince 20kgle bile zorlanıyorum.
Biceps leg curl yazdığın construction curl mü?
Full aynı biceps hareketlerini yazma uzun baş ve brachialis odaklı da hareket koy hammer curl Z bar curl gibi onun dışında arka omuzu sırtın sonuna koy sırta girmeden önce arka omzunu yorup performansını düşürme sırtta zaten yorulmuş olacak reverse fly la iyice yıpratırsın en son.
Bir de bacak hareketlerin zaten az omuzu bacakla birleştir tavsiyem.
Omuzdan sonra bacak girersin.