Steam AnyDesk ile bağlanıp indirme yapılırsa indirme hızı artar mı?

wyferN

Femtopat
Daha fazla  
Steam'den CS2 indirmek istiyorum ama zamanım yok ve çok yavaş yükleniyor, AnyDesk TeamViewer gibi PC kontrol etme uygulamalarından arkadaşım PC'ye girip benim bilgisayarıma CS2'yi yükleyebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'den CS2 indirmek istiyorum ama zamanım yok ve çok yavaş yükleniyor, AnyDesk TeamViewer gibi PC kontrol etme uygulamalarından arkadaşım PC'ye girip benim bilgisayarıma CS2'yi yükleyebilir mi?
Gene aynı hızda bağlacaksın farkı yok. Onun bilgisayarına indirip kendine çeksen arkadaşın upload edecek sen gene kendi download hızınla indireceksin.

Gece yatmadan indirmeye bırakın, steamda otomatik yükleme tamamlanınca sistemi kapatma var mıdır bilmiyorum ama ek bir zamanlayıcı yazılım ile otomatik sistemin kapanmasını sağlayabilirsiniz.

Gece yatmadan indirmeye bırakın, steamda otomatik yükleme tamamlanınca sistemi kapatma var mıdır bilmiyorum ama ek bir zamanlayıcı yazılım ile otomatik sistemin kapanmasını sağlayabilirsiniz.
Yazılıma gerek yok. CMD'ye shutdown -s -f -t x kodu yeterli. X yerine bilgisayarın ne kadar süre sonra kapanmasını istediğinizi saniye cinsinden yazmanız gerekiyor. Örneğin: 1 saat 3600 saniye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı