AOC 21.5" G2260VWQ6 vs VIEWSONIC 21.5" VX2257-mhd

asdadasdas

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Viewsonic öneririm. Kontrast oranı daha iyi. Yani karanlık yerler daha görünür olacaktır. Açıkcası pek bir fark yok aşağı yukarı ikisi de aynı. DP kablo da o kadar pahallı değil. Çok ucuz ve kaliteli DP kablolar var. Sadece DP kablo var diye AOC alacaksan alma yani.

Viewsonic öneririm. Kontrast oranı daha iyi. Yani karanlık yerler daha görünür olacaktır. Açıkcası pek bir fark yok aşağı yukarı ikisi de aynı. DP kablo da o kadar pahallı değil. Çok ucuz ve kaliteli DP kablolar var. Sadece DP kablo var diye AOC alacaksan alma yani.
Şimdi farkettim :D sizde yakın zamanda aynı konu başlığı altında "hangisini seçmeliyim?" diye sormuşsunuz. Acaba siz hangisini aldınız?

Evet ben viewsonic alacağım daha almadım. Uzun bir araştırma yaptım ve sonuç aynı. Neredeyse hiç bir fark yok. İçime sinen viewsonic oldu. Sen ikisinden birini alabilirsin. İçine hangisi siniyorsa ya da ucuz olanı :D

N11 üzerinden bir adet dp kablo linki atabilir misin ucuz ? dpden hiç anlamıyorum sırf freesync için dp alacağım yoksa hdmi alacaktım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı