Elektronik AOC 24" 24G2SPU 3999 TL!

Az önce elime ulaştı test yaptım. Aynı modeli İtopya'dan 2. kez alışım. Bu sefer 4 tane ölü pixel çıktı :D
Öncekinde tek seferde iade almışlardı, bakalım bu sefer sıkıntı olacak mı göreceğiz.

Az önce elime ulaştı test yaptım. Aynı modeli İtopya'dan 2. kez alışım. Bu sefer 4 tane ölü pixel çıktı :D
Öncekinde tek seferde iade almışlardı, bakalım bu sefer sıkıntı olacak mı göreceğiz.
Bu tarz durumda iade edip tekrar mı alıyorsunuz değişim yapmıyorlar mı?

Bir de monitöre sahip biri masada arkadan öne kadar şu kısmın boyunu ölçüp söyleyebilir mi? Masam pek geniş degil ne kadar bir alan kaplar merak ediyorum .
IMG20231213192918.jpg

Bir de monitöre sahip biri masada arkadan öne kadar şu kısmın boyunu ölçüp söyleyebilir mi? Masam pek geniş degil ne kadar bir alan kaplar merak ediyorum .Eki Görüntüle 2051532
Önceki mesajım da, ölçüp resimle göstermiştim.

Bir de monitöre sahip biri masada arkadan öne kadar şu kısmın boyunu ölçüp söyleyebilir mi? Masam pek geniş degil ne kadar bir alan kaplar merak ediyorum .Eki Görüntüle 2051532
Önceki sıkıntıda değişim talebi istemiştim stok olmadığından para iadesi yapmışlardı. Bu sefer de ben iade isteyeceğim. Mesajlarda biri demişti ellerinde kalan ölü pixellileri satıyorlardır diye, muhtemelen haklı. İlk seferde 1 tane ölü pixel vardı göze çarpan noktadaydı. Bu sefer 4 tane var 3'ü tam ortalarda :D İtopya'dan bir şey alınmaz demişti bir influencer, ona da hak vermeye başladım yavaştan maalesef.

Önceki sıkıntıda değişim talebi istemiştim stok olmadığından para iadesi yapmışlardı. Bu sefer de ben iade isteyeceğim. Mesajlarda biri demişti ellerinde kalan ölü pixellileri satıyorlardır diye, muhtemelen haklı. İlk seferde 1 tane ölü pixel vardı göze çarpan noktadaydı. Bu sefer 4 tane var 3'ü tam ortalarda :D İtopya'dan bir şey alınmaz demişti bir influencer, ona da hak vermeye başladım yavaştan maalesef.

Dediğiniz gibi olsa 150 adet stok ile satışa sunulmuş ölü pikselli iade ürünleri satacak kadar kötü bir firma olduğunu düşünmüyorum ve iade ürününü alsanız anlarsınız bence kutunun dışından içindeki kabloların poşetlerinden vb teknoloji şans işi ViewSonic monitör aldım panelinde yeşil çizgi vardı AOC 24G2spae aldım ortada beyaz piksel vardı bu her monitörde olabilecek bir şey bence bu monitör 3 4 ay önce de aynı fiyata satılıyormuş zaten yıl sonu indirimi yapmış olabilirler geçen biri yazmıştı MSI G2412 aldım 7 ölü piksel çıktı diye MSI G2412 de çok tercih edilen bir ürün.

300 nit parlaklığı düşünüyor insani. 400 nit olsaydı keşke hemen alırdım. Ama 300 nit parlaklık günümüzde çok yetersiz kalıyor bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı