Bu tarz durumda iade edip tekrar mı alıyorsunuz değişim yapmıyorlar mı?Az önce elime ulaştı test yaptım. Aynı modeli İtopya'dan 2. kez alışım. Bu sefer 4 tane ölü pixel çıktı
Öncekinde tek seferde iade almışlardı, bakalım bu sefer sıkıntı olacak mı göreceğiz.
Önceki mesajım da, ölçüp resimle göstermiştim.Bu tarz durumda iade edip tekrar mı alıyorsunuz değişim yapmıyorlar mı?
Bir de monitöre sahip biri masada arkadan öne kadar şu kısmın boyunu ölçüp söyleyebilir mi? Masam pek geniş degil ne kadar bir alan kaplar merak ediyorum .Eki Görüntüle 2051532
Önceki sıkıntıda değişim talebi istemiştim stok olmadığından para iadesi yapmışlardı. Bu sefer de ben iade isteyeceğim. Mesajlarda biri demişti ellerinde kalan ölü pixellileri satıyorlardır diye, muhtemelen haklı. İlk seferde 1 tane ölü pixel vardı göze çarpan noktadaydı. Bu sefer 4 tane var 3'ü tam ortalardaBu tarz durumda iade edip tekrar mı alıyorsunuz değişim yapmıyorlar mı?
Bir de monitöre sahip biri masada arkadan öne kadar şu kısmın boyunu ölçüp söyleyebilir mi? Masam pek geniş degil ne kadar bir alan kaplar merak ediyorum .Eki Görüntüle 2051532
Önceki sıkıntıda değişim talebi istemiştim stok olmadığından para iadesi yapmışlardı. Bu sefer de ben iade isteyeceğim. Mesajlarda biri demişti ellerinde kalan ölü pixellileri satıyorlardır diye, muhtemelen haklı. İlk seferde 1 tane ölü pixel vardı göze çarpan noktadaydı. Bu sefer 4 tane var 3'ü tam ortalardaİtopya'dan bir şey alınmaz demişti bir influencer, ona da hak vermeye başladım yavaştan maalesef.
Ben aldım şu an kullanıyorum test yaptım bulamadım bir sorununu.
Bende aldım arkadaşlar bugün elime ulaştı, piksel testi dışında kontrol etmem gereken bir şey var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.