Hangi ayarları kullanıyorsunuz? Müsait zamanınızda görsel ile şekillendirirseniz çok sevirim.Bugün gidip İtopya mağazansından test edip aldım ölü piksel çıkmadı eve geldim direkt kurulumnu yaptım ve renk ayarlarını düzelttikten sonra gerçekten çok başarılı buldum mükemmel renkleri var almayı düşünen arkadaşlar indirim bitmeden alsın. 4K ya Lenovo R25 almıştım 2. günde kısa devre yaptıgı için iade ettim bunu aldım.
Almak zorundalar, çünkü bu bir üretim hatası ve ayıplı mal olmakta.Ölü piksel iadesi alıyorlar mı?
Normalde öyle ama itopya almamak için uğraşıyormuş o yüzden emin olamıyorum. Ve sanırım ölü pixel çıkma olasılığı çok çünkü yorumlarda ölü pixel az değil.Almak zorundalar, çünkü bu bir üretim hatası ve ayıplı mal olmakta.
Normalde öyle ama İtopya almamak için uğraşıyormuş o yüzden emin olamıyorum. Ve sanırım ölü pixel çıkma olasılığı çok çünkü yorumlarda ölü pixel az değil.
Hocam sorun o değil burada yazılanlara göre sorun olunca müşteri ile pek ilgilenmemişler ve iade almamak için uğraşıyormuş itopya yoksa bende alacağım.Hocam vallahi ben aldım kullanıyorum bende hiç ölü pixel yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.