Eğer İtopya'daki model, yukarıdaki sitedeki model ile aynı model ise önceki siparişi iptal edip hemen alayım.
Evet aynı, iptal et.
Eğer İtopya'daki model, yukarıdaki sitedeki model ile aynı model ise önceki siparişi iptal edip hemen alayım.
Vallahi bu monitörün patlama sebebi, renk kalitesi, renk canlılığından yola çıktı. Ve 3.999 gibi bir fiyata bu monitör bedava hocam.Renk kalitesi şu anda en önemlisi benim için bakalım. Bir tarafım DDR5'e yürü diye dürtüyor diğer tarafım monitörü yenile diye.
Vallahi bu monitörün patlama sebebi, renk kalitesi, renk canlılığından yola çıktı. Ve 3.999 gibi bir fiyata bu monitör bedava hocam.
Vallahi bu monitörün patlama sebebi, renk kalitesi, renk canlılığından yola çıktı. Ve 3.999 gibi bir fiyata bu monitör bedava hocam.
AOC bu fiyatta iken AOC derim. Genel olarak yakın modeller zaten, sadece HP'nin ergonomisi kısıtlı. Fakat AOC bu bütçe de kaçacak bir model değil.Omen 25i mi bu mu?
Emin olun boşuna övmedim hocamMadem o kadar övdün alayım bari.
Arkadaşlar şimdi şöyle bir şey düşündüm. Ben bu ürünü 5200 TL'ye almıştım ya 3 ay önce, şimdi bu 4000 TL iken alsam kapalı kutu bana gelecek ya hani 3 ay önce aldığım siparişi kutusunu açmadım diyip geri iade edebilir miyim ?3 ay önce 5200'e aldım bak şimdi 4000 yapmışlar hay ben bu itopyanın.
Omen 25i hocam ama fiyatına da bakmak lazım. Arada devasa bir fark yok.Omen 25i mi bu mu? Ergonomi dışında. @Saint Lucia
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.