Elektronik AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 5199 TL

Makaleler
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci

5199 TL inmis. İtopya satis fiyati 5800 civari takilmisti, bu sefer Akakçe uzerinde 5800 olmus ama İtopya indirim yapmis. Tam bu bütçe icin en iyisi.

Güzel fiyat ben bu monitörü Hepsiburada'dan almıştım iade edip İtopya'dan 1000 TL ucuza aldım.

Çok güzel monitör, almayı düşünenlere tavsiye ederim.

Monitör gayet güzel. Hoparlörü çok güçlü değil ancak yeterli. Monitör ayarlarının tuşları biraz zor ama o da affedilebilir çünlü yazılımı mevcut. Onun dışında renk kalitesi rakibi diye anılan Gigabyte G24F2'den daha iyi. Nereden biliyorum diye sorarsanız da onu da kullandım. Başka sorusu olanlar sorabilir.

Aman hocam G24F2 deyince vallahi elim ayağım titriyor. 24G2SPU iyidir.

İtopya'ya gidip 4 tane G24F2 denedim ölü pikselsiz bulamadım.

Neden hocam? Sizde var mı?

Hocam vardı konu açmıştım hatta. İade ettim 24G2SPU'ya geçtim.

İtopya'ya gidip 4 tane G24F2 denedim ölü pikselsiz bulamadım.
Ben de 2 kere sipariş ettim ve her ikiside ölü pikselli çıktı Şansıma bu monitör aynı fiyata düştü ve aldım. Bence bu İtopya'nın saçmalığı. Kuzenim de sipariş etti ama sorun yok.

Ben de 2 kere sipariş ettim ve her ikisi de ölü pikselli çıktı şansıma bu monitör aynı fiyata düştü ve aldım. Bence bu İtopya'nın saçmalığı. Kuzenim de sipariş etti ama sorun yok.

Birkac hafta sonra muhtemelen onda da olu piksel cikar. Bende de oldugu gibi.

Ben de 2 kere sipariş ettim ve her ikisi de ölü pikselli çıktı şansıma bu monitör aynı fiyata düştü ve aldım. Bence bu İtopya'nın saçmalığı. Kuzenim de sipariş etti ama sorun yok.

Gigabyte bunu çözse keşke bende bir arkadaşa aldırmıştım ona sordum almadan önce sorun var mı diye yok dedi meğerse çocuk hiç test yapmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…