G geraltofrivia2 Femtopat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #1 AOC 24G2SPU alacaktım fakat hiçbir yerde stok yok. Ben de diğer modeli olan AOC 24G2SP modelini almayı düşünüyorum. İkisi arasındaki farklar nedir? Aydınlatırsanız sevinirim.
AOC 24G2SPU alacaktım fakat hiçbir yerde stok yok. Ben de diğer modeli olan AOC 24G2SP modelini almayı düşünüyorum. İkisi arasındaki farklar nedir? Aydınlatırsanız sevinirim.
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.959 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 12 Kasım 2023 #2 USB portları, Amazon'daki SP modelinde hoparlör olmaması gibi farkları var.
G geraltofrivia2 Femtopat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #3 ardacanci dedi: USB portları, Amazon'daki sp modelinde hoparlör olmaması gibi farkları var. Genişletmek için tıkla... Peki renk kalitesinde ya da başka bir şeyinde fark var mı?
ardacanci dedi: USB portları, Amazon'daki sp modelinde hoparlör olmaması gibi farkları var. Genişletmek için tıkla... Peki renk kalitesinde ya da başka bir şeyinde fark var mı?
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.959 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 13 Kasım 2023 #4 geraltofrivia2 dedi: Peki renk kalitesinde ya da başka bir şeyinde fark var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, ekran aynı ekran.
geraltofrivia2 dedi: Peki renk kalitesinde ya da başka bir şeyinde fark var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, ekran aynı ekran.
G geraltofrivia2 Femtopat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #5 ardacanci dedi: Hayır, ekran aynı ekran. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam bir şey daha soracağım bu modeli önerir misiniz bu fiyatta daha iyi bir monitör var mı?
ardacanci dedi: Hayır, ekran aynı ekran. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam bir şey daha soracağım bu modeli önerir misiniz bu fiyatta daha iyi bir monitör var mı?
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.959 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 13 Kasım 2023 #6 geraltofrivia2 dedi: Sağolun hocam bir şey daha soracağım bu modeli önerir misiniz bu fiyatta daha iyi bir monitör var mı? Genişletmek için tıkla... Ergo on planda değilse Omen 25i var.
geraltofrivia2 dedi: Sağolun hocam bir şey daha soracağım bu modeli önerir misiniz bu fiyatta daha iyi bir monitör var mı? Genişletmek için tıkla... Ergo on planda değilse Omen 25i var.
G geraltofrivia2 Femtopat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #7 ardacanci dedi: Ergo on planda değilse Omen 25i var. Genişletmek için tıkla... Pivot özelliği benim için önemli eğer büyük bir fark yoksa AOC'u alacağım.
ardacanci dedi: Ergo on planda değilse Omen 25i var. Genişletmek için tıkla... Pivot özelliği benim için önemli eğer büyük bir fark yoksa AOC'u alacağım.
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.959 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 13 Kasım 2023 #8 geraltofrivia2 dedi: Pivot özelliği benim için önemli Genişletmek için tıkla... AOC alin o halde. Birbirlerine yakin sayılırlar zaten.
geraltofrivia2 dedi: Pivot özelliği benim için önemli Genişletmek için tıkla... AOC alin o halde. Birbirlerine yakin sayılırlar zaten.
G geraltofrivia2 Femtopat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #9 ardacanci dedi: AOC alin o halde. Birbirlerine yakin sayılırlar zaten. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam cevapladığınız için
ardacanci dedi: AOC alin o halde. Birbirlerine yakin sayılırlar zaten. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam cevapladığınız için