AOC 24G2U çok sayıda ölü piksel

KapitalistKedi

Hectopat
Daha fazla  

iyi günler 7 gün önce hepsiburada üzerinden satın aldığım Aoc24g2u modelinde çok fazla ölü hücre çıktı. Araştırdığım kadarıyla sene başında Aoc yeni panellere geçmiş ondan ötürü mü !a.Çok heves ederek almıştım şuan için iade talebi oluşturdum. Sizlere sorun iade işlemi yapılırmı ve yapıldığında aynı monitörden mi almalıyım?
Öneriniz varsa eğer 23.8-24 inç 144 veya 165 hz monitör tavsiyesi de yapabilirsiniz.
Aoc almadan önce aklımda olan diğer monitör buydu:
ölü hücre 1.jpeg

ölü hücre 2.jpeg

Ben de bi' ara monitörümde bir sürü kırmızı piksel oluşmuştu. Aşırı sinirlenmiştim öyle 1-2 ay kullandım sonra PC'yi siliyordum bi' baktım kablo yamulmuş düzelttim sorun da gitti.
ilk resimde sağ alt köşeden başlayıp sola doğru giden düz bir siyahlık var bu ölü hücre değilmi benmi yanlış anladım acaba

Hocam kabloları tak çıkar yapın. Ekran kartındaki portu da öyle. Olmazsa monitör bozulmuştur.
denedim fakat bir değişiklik olmadı
Tam olarak ölü piksel mi değil mi anlaşılmıyor. Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Yapın! şu site üzerinden test edip dikkatlice bakın. Ölü piksel varsa iade edin. 14 gün iade hakkınız var zaten.
bu siteden yapmıştım.Attığım resimler bu site üzerinden yapılan ölü hücre testinde çıktı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı