MrWasil Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 569 Çözümler 4 Yer Polonya Daha fazla Sistem Özellikleri Nvıdıa GeForce RTX 4070 SUPER Ryzen5 7500F Corsair 32 Gb Ram Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim 31 Ekim 2024 #11 xearhtain dedi: İkincil monitör olarak kullanıyorum panel kalitesi yeterli ve güzel ama o fiyatı hak etmiyor bence. Yakın fiyatlara gerçek 10 bit monitör alabilirsin. Renk ayarlarınızı doğru yapmamış olabilir misiniz? Renkler gayet canlı bende çünkü. Genişletmek için tıkla... Renk ayari için yardimci olur musun müsait bir zamanda?
xearhtain dedi: İkincil monitör olarak kullanıyorum panel kalitesi yeterli ve güzel ama o fiyatı hak etmiyor bence. Yakın fiyatlara gerçek 10 bit monitör alabilirsin. Renk ayarlarınızı doğru yapmamış olabilir misiniz? Renkler gayet canlı bende çünkü. Genişletmek için tıkla... Renk ayari için yardimci olur musun müsait bir zamanda?
Roserain Megapat Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 136 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 16 AN16-41 R08S NH.QLLEY.002 İşlemcim: AMD Ryzen 7 7840HS (780M İGPU) Ekran Kartım: NVİDİA Rtx 4060 8GB vram , Ram: 32 GB DDR5 5600 MHz İşletim Sistemim: Windows 11 Home , 64 Bit Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #12 xearhtain dedi: İkincil monitör olarak kullanıyorum panel kalitesi yeterli ve güzel ama o fiyatı haketmiyor bence. Yakın fiyatlara gerçek 10 bit monitör alabilirsin. Renk ayarlarınızı doğru yapmamış olabilir misiniz? Renkler gayet canlı bende çünkü. Genişletmek için tıkla... gerçek 10bit veren 23.8 -25 inç ips monitörler hangileri ?
xearhtain dedi: İkincil monitör olarak kullanıyorum panel kalitesi yeterli ve güzel ama o fiyatı haketmiyor bence. Yakın fiyatlara gerçek 10 bit monitör alabilirsin. Renk ayarlarınızı doğru yapmamış olabilir misiniz? Renkler gayet canlı bende çünkü. Genişletmek için tıkla... gerçek 10bit veren 23.8 -25 inç ips monitörler hangileri ?