AOC 24G42e 4800TL'ye alınır mı?

Hocam ben de almayı düşünüyorum ancak hiçbir inceleme videosu bulamadım. Üründen memnun musunuz, ghosting var mı?

Dostum bugün satın aldım gelince yorum yaparım sana şunu diyeyim bende AOC 24G4X modeli vardı kırıldı diye bunu aldım o model çok iyiydi ghosting falan yoktu bu da onunla aynı muhtemelen bunda da sorun olmaz. Bir de sanırım bu ürün şubatta çıkmış yeni bir ürün ondan fazla bir inceleme yok.

Dostum bugün satın aldım gelince yorum yaparım sana şunu diyeyim bende AOC 24G4X modeli vardı kırıldı diye bunu aldım o model çok iyiydi ghosting falan yoktu bu da onunla aynı muhtemelen bunda da sorun olmaz. Bir de sanırım bu ürün şubatta çıkmış yeni bir ürün ondan fazla bir inceleme yok.
Hocam bilgim olmadığından soruyorum 24G4X'in üretimi durdurulduğu için mi hiçbir yerde stoku yok.

Hocam bir de hangi siteden almıştınız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı