Dnizsrc
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- i5-12400F
4060 Ti 8 GB
16 GB Ram
Gözünü alması normal NVIDIA Denetim Masası ayarlarını default yap. Digital vibrance, parlaklık gibi ayarları yükseltmişsin gözünü alır tabii.
Monitörün renk ayarları da çok yanlış gibi gözüküyor. Gamma 2.0, 2.2 veya 2.4 olsun eğer 2.2 soluk değilse onu yap.
Kontrast ayarını eski haline getir. Monitörün parlaklığını OSD menüsünden yükselteceksin NVIDIA Denetim Masası'ndan değil.
Rehber: Nvidia Denetim masası ve Monitörler için tavsiye ettiğim HDR dahil renk ayarları
Nvidia denetim masası ayarları Benim kullandığım ve ideal bulduğum ayarlar bunlar, her birgisayar da en iyi performansı verecektir diye bir kaide yok. Video renk ayarları ve Video görüntü ayarlarını default halde kullanıyorum. Yazılımla renk doygunluğunu artırmak mümkün değil. Diğer ayarlar...www.technopat.net
Hocam merhaba tekrardan, dediklerinizi yaptım tüm ayarları sıfırlayıpta, şu anda renkler normal görünüyor ama mesela YouTube'dan bir video açtığımda herhangi bir insanın yüzü biraz fazla kırmızı duruyor hangi ayarı değiştirsem düzelir? Renk sıcaklığı ayarı normalde duruyor.