Merhaba arkadaşlar,
Aşağıdaki 3 üründen birini alacağım gibi. Samsung VA diğerleri IPS panel. Ancak duyduğuma göre Samsung'ların VA paneli IPS kalitelisinde oluyormuş.
Samsung monitörün benim açımdam avantajı yükseklik ayarı olması.
Ek olarak hiçbiri Curved değil (olsa ne güzel olurdu, çok alışmıştım) ve hiçbiri 2K değil. Gene bazı duyumlarıma göre 27" monitörlerde 1920x1080 pixelleşme yapıyormuş. Deneyimlemediğim için size sorayım, çok mu rahatsız ediyor bu pixelleşme? Zaten oyunlarda 2K kaldıracak bilgisayarım yok (R5 2600 - RX 570 8 GB), oyunları da 1920 de oynarım diye düşündüm, siz olsanız bunların yerine 27" 2K mı alırdınız (oyun harici kullanımlar için)?
3200 TL'yi geçmeyen alternatif Curved, 27" 144Hz 1ms monitör öneriniz var mı?
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı
Samsung Odyssey G3 LF27G35TFWMXUF 27